about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گفته کارشناسان، بانک‌های نیوزلند، اداره پست در حمله سایبری آشکار دچار مشکل شدند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ وب‌سایت برخی مؤسسات مالی در نیوزلند و خدمات پستی ملی این کشور به طور مختصر متوقف شد و مقامات اعلام کردند که در حال مقابله با حمله سایبری هستند.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای کشور (CERT) اعلام کرد که از حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) با هدف قرار دادن برخی سازمان‌های نیوزیلند مطلع است.

این تیم در وب‌سایت خود اظهار داشت :

«اوضاع را زیر نظر داریم و تا جایی که می‌توانیم با طرف‌های آسیب‌دیده همکاری می‌کنیم.»

براساس گزارش رسانه‌های محلی، برخی وب‌سایت‌های تحت تأثیر این حمله شامل «NZ Post» و سایت «New Zealand» گروه بانکداری نیوزلند و استرالیا هستند.

گروه بانکداری نیوزلند و استرالیا در یک پست فیس‌بوک به مشتریان گفت که می‌داند برخی از آنها قادر به دسترسی به خدمات بانکداری آنلاین نیستند. در این پست آمده است :

«تیم فناوری ما سخت کار می‌کند تا این مشکل را برطرف کند، ما از هر گونه ناراحتی که ممکن است ایجاد شود عذرخواهی می‌کنیم.»

NZ Post نیز توضیح داد که اختلالات متناوب در وب‌سایت آن به دلیل مشکل در یکی از تأمین کنندگان شخص ثالث خود بوده است.

چندین مشتری برای گزارش قطعی در «Kiwibank»، وام دهنده کوچکی که بخشی از آن متعلق به NZ Post، به رسانه‌های اجتماعی متوسل شدند. کیوی بانک در یک پست توئیتری از مشتریان عذرخواهی کرد و گفت که در حال رفع مشکل دسترسی متناوب به خدمات برنامه، بانکداری اینترنتی، بانکداری تلفن و وب‌سایت خود است.

در حملات انکار سرویس توزیع شده، سرورهای مؤسسات برجسته با ترافیک ورودی از درخواست‌های اضافی که سعی در بارگیری بیش از حد سیستم و از بین بردن درخواست‌های قانونی دارند، متراکم می‌شوند.

در ماه ژانویه سال جاری، یک حمله سایبری منجر به نقض جدی داده‌ها در بانک مرکزی نیوزلند شد که در پی آن چندین حمله به اپراتور بورس اوراق بهادار نیوزلند در سال گذشته رخ داد.

گروهی از هکرها همچنین بیمارستان‌ها را در ماه می امسال هدف قرار دادند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.