about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مرکز امنیت اطلاعات اوکراین از حمله دیداس به وب سایت وزارت دفاع و دو بانک دولتی این کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مرکز امنیت اطلاعات اوکراین روز سه‌شنبه از حمله دیداس به وب سایت‌های وزارت دفاع، نیروهای مسلح، پریوات بنک (Privatbank) و اوچادبنک (Oschadbank) خبر داد.

این مرکز در فیس بوک نوشت:

طی ساعات گذشته پریوات بنک هدف یک حمله دیداس گسترده قرارگرفته است. کاربران «پریوات 24» مشکل در پرداخت‌ها و عملکرد برنامه را گزارش می‌دهند. پریوات بنک اطمینان می‌دهد که هیچ تهدیدی برای وجوه سپرده‌گذاران وجود ندارد. در عملکرد اوچادبنک نیز اختلالاتی مشاهده می‌شود، بانکداری اینترنتی کار نمی‌کند. وب سایت‌های وزارت دفاع و نیروهای مسلح اوکراین نیز مورد حمله قرار گرفتند. 

پیش از این نیز سرویس امنیت اوکراین در 14 ژانویه از یک حمله سایبری گسترده به وب‌سایت‌های دولتی این کشور از جمله وزارت امور خارجه و وزارت آموزش‌وپرورش خبر داده بود. این سرویس اطلاعاتی گزارش داده بود هکرها پیام‌های تحریک‌آمیزی را در صفحات اصلی سایت‌های هک شده منتشر کرده‌اند. اپلیکیشن خدمات دولتی «دیا» به طور موقت از دسترس خارج‌شده، محتوای سایت‌ها تغییر نکرده و هیچ اطلاعات شخصی به بیرون درز نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.