about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمله به سامانه‌های پرداخت هتل هیلتون

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ سامانه‌های پرداخت هتل‌های زنجیره‌ای هیلتون، مورد حملات بدافزارها واقع شدند. این حملات در بازه‌ی زمانی میان 5 دسامبر 2014 تا 27 جولای 2015 صورت گرفته‌اند. تعداد این هتل‌های زنجیره‌ای، بیش از 4500 هتل در سراسر جهان است.
برخی از مسئولان این هتل‌ها اعلام کردند: اطلاعات حساس مانند نام دارندگان کارت، شماره‌ی اعتباری کارت‌ها، کدهای امنیتی و تاریخ انقضای کارت‌ها در معرض خطر قرار دارند؛ اما شماره‌ی شناسایی شخصی و آدرس‌های افراد، موردحمله واقع نشده‌اند.
هنوز اخبار تعداد قربانیان، نوع بدافزار به کار رفته و مکان‌های موردحمله، اعلام نشده است؛ اما مسئولان این هتل‌ها تصریح کردند با کمک سازمان‌های انتظامی، متخصصان و شرکت‌های فعال در حوزه‌ی کارت‌های اعتباری، به دنبال عاملان این حملات هستند.
خبر حمله به هتل‌های هیلتون زمانی اعلام شد که مقامات هتل‌های استاروود (Starwood Hotels) گفتند هکرها به سامانه‌های پرداخت هتل‌های استاروود در آمریکای شمالی نفوذ کرده‌اند.
سامانه‌های پرداخت هتل‌ها در معرض خطر قرار دارند؛ چندی پیش نیز هکرها، سامانه‌های پرداخت هتل ترامپ آمریکا را هدف قرار دادند. آسیب‌پذیری سامانه‌های پرداخت، یکی از مواردی است که هکرها از آن برای سرقت اطلاعات افراد و سودجویی از آن‌ها، استفاده می‌کنند. همچنین متخصصان پیشنهاد می‌کنند به جای کارت‌های معمول اعتباری، از کارت‌های هوشمند برای عملیات بانکی استفاده شود.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.