about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمله بدافزار TorrentLocker به اسپانیا و ایتالیا

بر اساس گزارش محققان امنیتی، حمله سایبری در منطقه EMEA که شامل کشورهایی مانند اسپانیا و ایتالیا می‌شود، پیاده‌سازی شده است. این دو کشور بیش از 80 درصد آلودگی را شامل می‌شوند. کمپین جدیدی که بر اساس بدافزار TorrentLocker حمله‌های خود را پیاده‌سازی می‌کند، در این کشورها، خود را بسیار فعال نشان داده است.

بدافزار TorrentLocker از طریق ایمیل‌های اسپم گسترش می‌یابد که شامل لینکی به بدافزار است. این بدافزار از نوع بدافزارهای ransomware است که فایل‌های کاربران را رمزنگاری می‌کند. گروه هک استفاده‌کننده از این بدافزار ابتدا در ماه دسامبر شناسایی شد. اما پس از مدتی سرورهای C&C آن‌ها از کار افتاد. کشورهای ترکیه و استرالیا نیز از اهداف این گروه هک بوده‌اند.

هم‌اکنون محققان امنیتی دو نوع از TorrentLocker را شناسایی کرده‌اند که در نوع رمزنگاری استفاده‌شده متفاوت هستند. بدافزار پس از رمزنگاری فایل‌های قربانی، از او پول طلب می‌کند. روش پرداخت نیز با استفاده از پول‌های مجازی مانند بیت‌کوین است تا رهگیری آن دشوار باشد.

TorrenLocker سامانه‌های مایکروسافتی را آلوده می‌کند. این بدافزار می‌تواند همه فایل‌های موجود در سیستم قربانی را رمزنگاری کند. اما نمی‌تواند داده‌های به اشتراک‌گذاری شده در شبکه را رمزنگاری کند.

بدافزار، پس از نصب در سیستم کاربر سعی می‌کند تا با سرور C&C خود ارتباط برقرار کند تا کلید رمزنگاری را دریافت کند. این ارتباط رمزنگاری‌شده و از نوع TLS است. نسخه‌های اولیه TorrentLocker تنها 2MB اولیه فایل‌ها را با الگوریتم XOR رمزنگاری می‌کرد. اما نسخه اخیر از الگوریتم AES استفاده می‌کند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.