about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله بدافزاری به نرم‌افزار داکر

محققان از شناسایی بدافزاری خبر داده‌اند که در ماه‌های اخیر در حال بررسی و کنترل اینترنت برای شناسایی سرورهای مجهز به نرم‌افزار داکر بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ به نقل از زددی نت، یک بدافزار در ماه‌های گذشته برای شناسایی پورت‌های مختلف رایانه‌های سرور و نفوذ به آن‌ها در صورت استفاده از نرم‌افزار داکر تلاش کرده است.

هکرها بعد از نفوذ به سرورهای هدف بدافزاری را به‌منظور سرقت ارز رمزها بر روی آن‌ها نصب‌کرده‌اند. این بدافزار کینسینگ نام دارد و بررسی‌های موسسه امنیتی آکوآ نشان می‌دهد حملات یادشده از سال ۲۰۱۹ آغازشده و کماکان ادامه دارد.

نرم‌افزار داکر یک برنامه رایانه‌ای متن‌باز است که با شبیه‌سازی محیط سیستم‌عامل‌ها اجرای نرم‌افزارهای مختلف کاربردی را ممکن می‌کند. درواقع یکی از کاربردهای مهم این برنامه عبارت است از: نصب سریع یک سیستم‌عامل، نصب ابزارهای موردنیاز روی آن و درنهایت آزمایش نرم‌افزار خود و پس از پایان کار پاک کردن محیط آزمایش. درواقع داکر نسخه‌ای کوچک از هر سیستم‌عامل را در خود دارد که بدون نیاز به نصب سیستم‌عامل‌های سنگین و پیچیده می‌توان نرم‌افزارها را بر روی آن نصب و آزمایش کرد.

داکر در سال ۲۰۱۳ شروع به کارکرد و توسط شرکت داکر توسعه داده می‌شود. این خدمات در دو نوع رایگان و پولی در دسترس است. هنوز عوامل این حملات و میزان خسارات ناشی از آن مشخص نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.