about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمله‌ی Anonymous به شرکت مخابراتی دولتی تایلند

چندی پیش خبری در مورد حمله‌ی سایبری گروه هکری ناشناس به وب‌گاه‌های دولتی تایلند منتشر شد. گروه هکری ناشناس دلیل خود برای آن حمله را اعتراض به برنامه‌ی دولت برای کاهش تعداد گذرگاه‌های ارتباطی با اینترنت اعلام کرد؛ برنامه‌ای که دولت تایلند مسئولیت آن را به شرکت مخابرات دولتی «کت تلکام» واگذار کرد.
به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ به دنبال این اتفاق و در ادامه‌ی اعتراض به طرح کاهش تعداد گذرگاه‌ها، گروه هکری ناشناس به «کت تلکام» حمله کرده و اطلاعاتی از قبیل نام کاربری و کلمه‌ی عبور مشترکان این شرکت، شماره‌ی شناسایی، نام و شماره تلفن کارکنان دولتی تایلند را به سرقت برد.
گروه هکری ناشناس ادعا می‌کند در این حمله، اطلاعات جزئی و محرمانه‌ای در مورد طرح «کاهش تعداد گذرگاه‌های اینترنت به یک عدد» را به دست آورده است.
در پیام گروه هکری ناشناس آمده است:
"طرح موردنظر دولت نظامی تایلند، برای افزایش کنترل بر اینترنت و بازداشت مخالفان دولت این کشور است."
به باور منتقدان، دولت تایلند با بکارگیری این طرح به دنبال افزایش کنترل بر محتواهایی است که با منافع دولت در تضاد هستند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.