about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری SEA به وب سایت‌های خبری

این حمله بصورت غیر مستقیم انجام شده است و هکرهای ارتش الکترونیک سوریه موسوم به SEA، این حمله را به گونه ای طراحی کرده اند که از سرویس Gigya برای نفوذ به سایت‌های موردنظر استفاده کرده اند. آنها با ایجاد ترافیک اینترنتی هدایت شده از طریق پلت فرم Gigya و با استفاده از یک دامنه‌ اینترنتی به نام GoDaddy مسیر را تغییر داده و پیام‌های هک را در سایت‌های مشخص ارسال می‌کنند.
از جمله وبسایت‌هایی که دچار این حمله سایبری شده‌اند، می توان به دو خبرگزاری معروف بریتانیایی از جمله Independent و Telegraph، شبکه های خبری الجزیره، CNBC، CNN، شرکت Dell، مایکروسافت، بوستون گلوب، نشنال جئوگرافی، کانال ۹ استرالیا، و وب سایت سازمان UNICEF اشاره کرد.
گفته می‌شود در مجموع حدود ۷۰۰ وبسایت دچار این حمله شده‌اند و مسئولان سایت Gigya هم تائید کرده‌اند که وب سایت آنها بیش از ۷۰۰ شرکت، موسسه و شبکه های‌ بزرگ تلویزیونی را در جهان پشتیبانی می‌کند.
اما این درحالیست که پاتریک سالییر رئیس Gigya در این باره می گوید: "هیچ یک از پلت‌فرم‌ها یا کاربران ما هک نشده‌اند و گزارشی هم در این رابطه دریافت نکرده‌ایم و حتی در حد ریسک هم این مسئله مطرح نشده است. سایت ما در بالاترین سطح قرار دارد و تدابیر شدید امنیتی را به گونه ای برای پلت‌فرم‌مان در نظر گرفته‌ایم که اجازه هیچگونه نفوذ را به هکرها نمی‌دهد."
در گذشته، ارتش الکترونیک سوریه بارها وب سایت های مهمی از جمله BBC و روزنامه نیویورک‌تایمز را نیز هک کرده بودند و به نظر می‌رسد اهداف اصلی این گروه هکری، وب سایت های رده بالا از جمله وب سایت‌های خبری می‌باشد که همواره به طرفداری از غرب می‌پردازند.

 

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.