about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری گسترده و مختل شدن اینترنت در چین

به نظر می‌رسد که جنگ سایبری آمریکا و چین وارد مرحله‌ی تازه‌ای شده باشد چرا که اخیراً حجم حملات از داخل آمریکا بر علیه چین به شدت افزایش یافته است.

موسسه خبری سایبربان: به نظر می‌رسد که جنگ سایبری آمریکا و چین وارد مرحله‌ی تازه‌ای شده باشد چرا که اخیراً حجم حملات از داخل آمریکا بر علیه چین به شدت افزایش یافته است. در آخرین مورد این کشمکش‌ها، حملات گسترده‌ی انسداد سرویس از سوی آمریکایی‌ها سبب شد تا شبکه‌ی اینترنت چین به طور کامل فلج شود.

اگر با وب‌گاه‌های چینی با پسوند .cn سرکار داشته باشید به احتمال زیاد می‌دانید که اکثر این وب‌گاه‌ها در روزهای اخیر قابل دسترسی نبوده‌اند. به نظر می‌رسد که این اختلال در اثر حملات انسداد سرویس توزیع‌شده‌ای باشد که روزهای یک‌شنبه و دوشنبه بر علیه ثبت‌کننده‌ی رسمی دامنه‌های ملی چین انجام گرفت. این حملات به‌قدری گسترده بود که به باور بسیاری کارشناسان حجم آن در تاریخ اینترنت بی‌سابقه بوده و در حال حاضر هم فقط بخشی از اثرات سوء آن برطرف شده است. بنا بر اعلام مرکز اطلاعات اینترنت چین که مدیریت دامنه‌های ملی این کشور را هم بر عهده دارد این حملات در دو مرحله و به ترتیب در ساعات ۲ و ۴ بامداد روز یک‌شنبه صورت گرفته‌اند.

بزرگترین حمله‌ی تاریخ
به گزارش مرکز اطلاعات اینترنت چین، این حمله بزرگترین حمله‌ای است که بر علیه دامنه‌های ملی چین صورت گرفته است. هرچند می‌توان این حمله را هم بخشی از درگیری‌های سیاسی چین و آمریکا بر سر مسائل سایبری دانست، هنوز انگیزه و هدف اصلی این حملات به صورت قطعی مشخص نشده است.

اختلال ناشی از این حملات در شبکه‌ی اینترنت چین، میلیون‌ها کاربر اینترنت در داخل و خارج این کشور را درگیر کرده و حتی عذرخواهی رسمی دولت را هم به دنبال داشته است. در این نوع حملات نفوذگران به جای هدف گرفتن وب‌گاهی خاص، کل شبکه را هدف می‌گیرند و آن‌قدر این کار را ادامه می‌دهند تا سرعت انتقال داده‌ها به حداقل رسیده و یا حتی شبکه به طور کامل غیرفعال گردد؛ البته نفوذگران در این حملات تنها نبوده و از بات‌ها و رایانه‌‌هایی که پیش‌تر از طریق بدافزارهای خاص کنترل‌شان را به‌دست گرفته‌اند هم برای این منظور کمک می‌گیرند؛ بدین ترتیب حتی برخی کاربران عادی هم ناخواسته شریک جرم نفوذگران می‌شوند. گروه‌های نفوذگری همچون Anonymous سابقه‌ی انجام چنین حملاتی را دارا هستند. نکته‌ی جالب اینکه این حملات علی‌رغم تأثیر زیاد، ماهیت ساده‌ای داشته و چند کاربر با دانشی حداقلی هم می‌توانند به راحتی آن‌ها را ترتیب دهند. این حملات علاوه بر آمریکا، از برخی کشورهای آسیایی هم بر علیه چین انجام شده‌اند.

دلیل حملات
هرچند هنوز دلیل این حملات مشخص نشده است اما عامل‌های زیادی وجود دارد که به زعم کارشناسان می‌تواند باعث بروز این حملات گردد. یکی از این عوامل می‌تواند محاکمه‌ی بو ژیلای1 از رهبران کمونیستی سابق چین باشد که گفته می‌شود عصبانیت بسیاری از چینی‌ها را در پی داشته است.

افزایش حملات آمریکایی‌ها به چین هم بیشتر به عنوان اقدامی تلافی‌جویانه شناخته شده و به نظر می‌رسد در پاسخ به حملاتی باشد که به باور آمریکایی‌ها از سوی دولت چین و به منظور جاسوسی صورت می‌گیرد. در این مورد خاص هم حملات انسداد سرویس توزیع‌شده‌ی فوق می‌تواند پاسخی به هزاران حمله‌ای باشد که ظاهراً چینی‌ها هر روز بر علیه وب‌گاه‌های مختلف آمریکایی صورت می‌دهند. این حملات در حالی رخ می‌دهد که چین از مدتی پیش به تقویت شبکه‌ی خود در برابر بات‌نت‌ها و تروجان‌ها روی آورده است. به اعتقاد اکثریت کارشناسان پیشگیری از حملات انسداد سرویس امری بسیار دشوار است.

تازه ترین ها
خالق
1405/04/10 - 15:41- تلگرام

خالق تلگرام: منتظر بیت کوین ۱ میلیون دلاری باشید!

پاول دوروف خالق تلگرام با اشاره به آینده بیت کوین اعلام کرد که هرگز دارایی‌های خود را نفروخته و پیش بینی قیمت بیت کوین یک میلیون دلاری را بسیار منطقی می‌داند.

بررسی
1405/04/10 - 15:19- جرم سایبری

بررسی آخرین وضعیت حمله سایبری به زیرساخت‌های بانکی

آخرین وضعیت مقابله با حمله سایبری به زیرساخت های بانکی، تاب آوری فنی و زیست بوم محتوایی کشور در شورای معین شورای عالی فضای مجازی بررسی شد.

کمیته
1405/04/10 - 15:14- امنیت زیرساخت

کمیته مشترک وزارت ارتباطات و مجلس در زمینه امنیت سایبری تشکیل می‌شود

وزیر ارتباطات گفت: توجه به گزارش‌ها درباره آسیب‌پذیری دستگاه‌ها، به‌ویژه در حوزه بانکی، دغدغه مشترکی میان وزارت ارتباطات و اعضای کمیسیون امنیت ملی وجود دارد.