about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کارشناسان معتقدند که 59 درصد از وب‌سایت‌های هدف حملات سایبری در هند قرار دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، هند همچنان در جدول جرایم سایبری صعود می‌کند. براساس گزارش اخیر منتشر شده «وضعیت امنیت برنامه در 3 ماهه چهارم 2022» به‌وسیله «Indusface»، که 1400 برنامه را تجزیه و تحلیل و بیش از 829 میلیون حمله سایبری را در 3 ماهه چهارم سال 2022 مسدود کرده، حدود 59 درصد از وب‌سایت‌های مورد حمله در هند بوده‌اند.

Indusface، شرکت سرمایه‌گذاری شده به‌وسیله «TCGF II»، همچنین گزارش داد که از منظر درآمد، شرکت‌های بازار متوسط با درآمدی بین 10 میلیون تا یک میلیارد دلار در معرض 45 درصد حملات سایبری قرار گرفته‌اند و تنها 21 درصد آن‌ها شرکت‌های بزرگ با بیش از یک میلیارد دلار درآمد بوده‌اند. از سوی دیگر، کسب و کارهای کوچک 34 درصد از حملات را به خود اختصاص داده‌اند که نشان می‌دهد هر کسب و کاری در معرض خطر است.

آشیش تاندون (Ashish Tandon)، بنیانگذار و مدیر عامل Indusface، گفت :

«در این 3 ماهه شاهد بودیم که تقریباً 20 برنامه کاربردی از یک مشتری مراقبت‌های بهداشتی مورد هدف حملات «DDoS» قرار گرفتند. ما همچنین شاهد یک برنامه نرم‌افزار به عنوان سرویس (SaaS) با حمله 2 ترابایتی بودیم. در هر 2 مورد، حملات به سرعت با ارسال هشدارهای غیرعادی به‌وسیله هوش مصنوعی و تیم خدمات مدیریت شده که قوانین جراحی را به کار می‌برد، خنثی شد. با بسته‌بندی سرویس‌های مدیریت‌شده در «AppTrana WAF»، ما مثبت‌های بدون غلط را تضمین می‌کنیم. جای تعجب نیست که 99 درصد از برنامه‌های AppTrana همیشه در حالت بلوک هستند.»

کارشناسان معتقدند که توانایی ایجاد قوانین سفارشی به عنوان یک عامل کلیدی امنیت سایبری برجسته شده است. به طور متوسط، هر شرکت 48 قانون سفارشی را به کار می‌گیرد و 60 درصد از تمام حملات با استفاده از آنها مسدود شده است. این گزارش همچنین بر افزایش استفاده از «پچ‌های مجازی» برای محافظت از برنامه‌ها در سطح فایروال برنامه‌های وب تأکید می‌کند. حملات DDoS حدود 32 درصد از همه برنامه‌ها را در 60 روز آخر دوره مشاهده تحت تأثیر قرار داده است.

3 بخش اصلی آسیب‌پذیر در برابر حملات سایبری، بانک‌ها، بیمه‌ها و سایر شرکت‌های مالی و پس از آنها شرکت‌های خدمات فناوری اطلاعات و شرکت‌های تولیدی هستند. محصولات فناوری اطلاعات و نرم‌افزار به عنوان سرویس و خرده‌فروشی/تجارت الکترونیکی نیز هرکدام دارای نمایندگی مناسب 9 درصد هستند. تا آنجا که به منطقه مربوط می‌شود، 59 درصد از وب‌سایت‌ها در هند و 23 درصد در ایالات متحده و کانادا قرار دارند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.