about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حملات دنباله‌دار هکرها به شبکه‌های اجتماعی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ طی چند روز گذشته، اخبار مختلفی در رسانه‌های جهان، مبنی بر حملات سایبری به شبکه‌های اجتماعی نظیر لینکداین، تامبلر و مای اسپیس، منتشر شده است که این موضوع، نگرانی‌هایی را در بین کاربران و متخصصان امنیتی ایجاد کرده است. سرقت از این شبکه‌های اجتماعی، علاوه بر خطراتی که برای کاربران آن‌ها ایجاد می‌کند، سبب می‌شود تا اطلاعات مسروقه، برای سازمان‌دهی حملات گسترده‌تری نیز مورد استفاده قرار بگیرد و به اعتقاد کارشناسان امنیتی، بخش نگران‌کننده این حملات نیز، دقیقاً همین موضوع است. اطلاعات مسروقه، در اینترنت برای فروش قرار گرفته و بعد از آن، برای ایجاد حساب‌های کاربری جعلی در موارد مختلف، مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.
در آخرین حمله‌ای که خبر آن به‌تازگی منتشر شده است، شبکه‌های اجتماعی تامبلر (Tumblr) و مای اسپیس (MySpace) مورد تهاجم قرار گرفت. این حمله گسترده سایبری، سبب شد تا اطلاعات میلیون‌ها حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی تامبلر و مای اسپیس، به سرقت برود. ظاهراً این اطلاعات در فضای اینترنت، برای فروش قرار داده شده است. البته به ادعای برخی منابع خبری، سرقت این اطلاعات، مربوط به سال‌ها قبل است و به تازگی، هکرها آن‌ها را برای فروش در فضای اینترنت منتشر کرده‌اند، موضوعی که قطعاً تردیدهایی را در صحت اطلاعات مسروقه ایجاد خواهد کرد.
این حمله، دقیقاً بعد از انتشار خبر سرقت اطلاعات کاربران شبکه اجتماعی لینکداین، منتشر شده است. یکی از کارشناسان امنیتی در مورد این حمله و اطلاعاتی که به سرقت رفته معتقد است: «زمانی این حمله نگران کننده می‌شود که شما بدانید هرکسی از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کند و اطلاعاتی که برای فروش روی اینترنت قرار گرفته است، شامل 360 میلیون حساب کاربری، به همراه آدرس‌های ایمیل و رمزهای عبور آن‌ها است.»

 

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.