about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرها شرکت خدمات تلفن همراه وودافون (Vodafone) انگلستان را مورد تهاجم قرار دارند. این اتفاق دقیقاٌ یک هفته بعد از حمله به شرکت مخابراتی تاک تاک (Talk Talk) و شرکت انگلیسی خدمات گاز (British Gas) اتفاق افتاده است. در این حملات نیز، اطلاعات تعدادی از مشتریان این شرکت‌ها به سرقت رفته است.
وودافون در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این حمله، حدفاصل 28 تا 29 اکتبر اتفاق افتاده و اطلاعات کاربران در اثر این حمله به سرقت رفته است.» البته مسئولین امنیتی وودافون بر این نکته نیز تأکید کرده‌اند که با تمام توان در حال پیگیری موضوع هستند تا عاملان احتمالی این حمله را شناسایی نماید. در بیانیه وودافون آمده است: «اطلاعات مسروقه را نمی‌توان به صورت مستقیم مورد استفاده قرار داد، اما ممکن است این اطلاعات در آینده برای شکل دادن حملات فیشینگ مورد استفاده قرار بگیرد.»
شرکت‌های انگلیسی، طی هفته‌های گذشته حملات مختلفی را تجربه کرده‌اند. رخ دادن این حملات، در فواصل زمانی بسیار کم از یکدیگر، یک هشدار برای مقامات امنیتی انگلستان محسوب می‌شود و نشان دهنده وجود ضعف‌های امنیتی در سامانه‌های شرکت‌های انگلیسی است.

 

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.