about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

غلامی، وزیر علوم گفت: حمایت از پارک های علم و فناوری یک بحث جدی و مستمر خواهد بود تا زمانی که این مراکز، بتوانند منشا جوشش باشند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ منصور غلامی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه همایش و نمایشگاه پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در دانشگاه امیرکبیر گفت: اگر دانشگاه ها نگرانی و مشکلی دارند نباید آن را به بیرون منتقل کنند چون افراد جامعه انتظار دارند که این مراکز باید مسائل و مشکلات را حل کنند و اگر ما خودمان مساله ایجاد کنیم باعث توسعه ناامیدی در کشور خواهیم شد.

وی افزود: تلاش ما این است که مجموعه آموزش عالی کشور آنطور که باید در سطح ملی حمایت کنیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور باید به جایگاه مجموعه های علمی و پژوهشی توجه بیشتری داشته باشیم و حرکت ها برنامه محور باشد.

غلامی اظهار داشت: پارک های علم و فناوری فعالیت خود را به خوبی آغاز کرده اند و ارزیابی ها نشان می دهد فعالیت های آنها در سطح مطلوبی قرار داشته اما باید این فعالیت ها ارتقا یابد.

وی عنوان کرد: پارک های علم و فناوری حلقه اتصال فناوری به بخش خصوصی و محصول هستند.

وزیر علوم اظهار داشت: در پارک های علم و فناوری زایش فکر و اندیشه صورت می گیرد و نباید در ستاد وزارت علوم به این مراکز چگونگی مدیریت دیکته شود بلکه باید در کنار آنها قرار بگیریم تا راهکارهای شکوفاسازی فعالیت های نوآوری در کشور شکل گیرد.

غلامی خاطرنشان کرد: حمایت از پارک های علم و فناوری یک بحث جدی و مستمر خواهد بود تا زمانی که این مراکز بتوانند منشا جوشش  باشند.

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم که اقتدار و سرمایه ملی از منابع خام به سمت نیروی انسانی توسعه یافته منتقل شود.

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.