about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

حمایت از ممنوعیت به کارگیری نرم افزار کسپرسکی

دادگاه تجدید نظر از دولت ایالات متحده در ممنوعیت استفاده از نرم افزار آزمایشگاه کسپرسکی حمایت کرد

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «thehill»؛ دادگاه تجدید نظر فدرال در واشنگتن دی سی در روز جمعه, از دولت فدرال در راستای ممنوعیت استفاده از نرم افزارهای آزمایشگاه امنیت سایبری روسی حمایت کرد.

این شرکت روسی با ممنوعیت ذکر شده مقابله نمود و مدعی شد که این اقدام بر خلاف قانون اساسی است.

به هر روی پیشتر دادگاه استان, بر خلاف ادعای شرکت مذکور, قانون منع استفاده از محصولات آن را وضع نموده بود و دادگاه تجدید نظر واشنگتن نیز, در روز جمعه حمایت خود را از این تصمیم اعلام کرد.

وزارت امنیت داخلی در سال گذشته یک بخشنامه دستوری مبنی بر توقف استفاده از نرم افزارهای آزمایشگاه مذکور را در راستای نگرانی از روابط نزدیک این شرکت با دولت روسیه به آژانس‌های دولتی صادر کرد. کنگره نیز, در سال قبل حکمی را به آژانس‌ها به منظور حذف نرم افزارهای کاسپراسکای از سامانه‌های خود در صورتحساب دفاعی سالانه ابلاغ نمود.

این دست تصمیم‌ها زمانی اتخاذ شد که نگرانی‌هایی بر سر تهدیدات سایبری روسیه مانند, دخالت این دولت در انتخابات ریاست جمهوری 2016 به وجود آمد.

شرکت یاد شده در بیانیه‌ای در روز جمعه عنوان کرد که از این تصمیم دادگاه تجدید نظر مأیوس شده است؛ لیکن در نظر دارد تا به ارائه راه کارهای امنیت سایبری پیشرو در صنعت به مشتریان خود متعهد بماند.

در این بیانیه آمده است:

چه آزمایشگاه یاد شده به دنبال تخفیف در حکم خود باشد چه نباشد, به مأموریت خود در خصوص نجات جهان از تهدیدهای سایبری ادامه خواهد داد.  ما از تصمیمی که امروز ابلاغ شد مأیوس شدیم, به هر روی ما همچنان به عرضه بهترین نوع حفاظت به مشتریان خود خواهیم پرداخت و با آغوش باز از همکاری با دولت‌هایی که در سراسر دنیا به دنبال مقابله با جرم سایبری هستند, استقبال خواهیم نمود.

تازه ترین ها
نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.