about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نیاز به حضور دیگر کشورها در ارتقای امنیت فضای سایبری از زمانی دارای اهمیت به سزایی شد که تعداد ناامنی‌ها و حملات سایبری در این چند سال اخیر در اروپا به میزان زیادی افزایش یافت و از سویی افشاگری‌های ادوارد اسنودن (کارمند سابق آژانس امنیتی ملی آمریکا موسوم به NSA) مهر تأییدی بود به جهت نیاز به ارتقای امنیت درگوشی‌های موبایل، تبلت‌ها و وسایل ارتباطی، برای اروپا و جلوگیری از جاسوسی‌های ایالات‌متحده آمریکا.

SSH  اکنون به عنوان بهترین پوسته امن در قالب یک پروتکل امنیتی به جهت رمزگذاری بر روی ارتباطات، موردنظر شرکت Jolla قرارگرفته است به طوری که حوزه فعالیت‌های این شرکت برمبنای این نوع رمزگذاری صورت گرفته است.

شایان ذکر است سالانه حداقل 400 میلیارد دلار جرائم اینترنتی ثبت می‌گردد. درحالی‌که می‌توان با ایجاد ارتباط میان شرکت‌های فعال در حوزه امنیت سایبری، جرائم اینترنتی را متوقف کرد.

طبق آمارهای ثبت‌شده توسط سازمان CSO  (سازمان آمارهای مرکزی) جرائم اینترنتی و نیز قانون گریزی‌های صورت گرفته در فضای سایبری با گسترش لوازم دیجیتال و دسترسی به اینترنت در این دو دهه با شیب بسیار زیادی در حال افزایش است.

سالیانه با سیل عظیمی از قربانیان چه در حوزه مالی و چه در حوزه نقض حریم خصوصی مواجه هستیم.

سازمان CSO برای جلوگیری از این روند نگران کننده قصد دارد شرکت‌هایی که در این حوزه فعالیت دارند را یکپارچه کرده تا از افزایش سالیانه جرائم اینترنتی جلوگیری کند.

 Jolla قصد دارد در همین راستا سیستم‌عامل خود را با عنوان SailFish که بر پایه لینوکس استوار است را بر روی گوشی‌ها و تبلت‌های خود قرار دهد، این نسخه امن از این سیستم‌عامل با SSH رمزنگاری‌شده است. به طوری که انتظارات حاکی از آن است در توسعه کسب‌وکار موفق عمل کرده و برای کاربران خود شرایطی ایمن را فراهم کند.

سخنگوی شرکت Jolla عنوان کرد این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه بسیار مقرون به‌صرفه خواهد بود و این محصول بازار هدفش، افرادی خواهند بود که به دنبال فضای ایمن برای مبادلات خود هستند.

در طول این چند سال اخیر فنلاند تنها کشوری نبوده است که در طول این حملات سایبری و افشاگری‌های صورت گرفته پا به عرصه امنیت گذاشته باشد، بلکه سوئیس نیز با گوشی همراه تولیدشده خود با نام Black Phone و با سیستم‌عامل PrivateOs وارد بازار شده است.

با توجه به اینکه هر ساله تعداد زیادی از کشورها سرمایه گذاری های کلانی در حوزه تولید سخت‌افزار و سیستم‌عامل می‌کنند می‌توان دریافت مدیریت فضای سایبری، حفظ امنیت در مبادلات و حفظ حریم خصوصی کاربران امروزه به اولویت اول بسیاری از کشورهای دنیا تبدیل شده است. به طوری که هر از چندگاهی شاهد هستیم سردمداران یک کشور تصمیم می‌گیرند مبالغ زیادی را در این حوزه سرمایه گذاری کنند.

تازه ترین ها
تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.

دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.