about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت اسرائیلی «CyTaka» در کنفرانس سایبری نیویورک شرکت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دورون امیر (Doron Amir)، بنیانگذار «The Best in Cyber» و مدیر عامل «CyTaka»، رهبری تیم هکرهای نیویورک را در صحنه کنفرانس معتبر سایبری سایبرتک (Cybertech) در نیویورک، ایالات متحده برعهده داشت.

در میان هکرهایی که در مسابقات سایبری CyTaka​​ نیویورک شرکت کردند، کارشناسان سایبری از آمازون، فیس‌بوک (GIPHY)، «FISERV» و دیگر شرکت‌های آمریکایی بودند که مجموعاً 35 هزار دلار جایزه گرفتند.

امیر گفت :

«ما به عنوان یک شرکت سایبری اسرائیلی، جهانی شدن را در زمینه سایبری در سراسر جهان ترویج می‌کنیم و نیویورک آغاز سفر در قاره آمریکا است. اسرائیل فن‌آوری‌های سایبری متنوعی را ترویج می‌کند و ما متعهد به ترویج سایبر مثبت در هر مکان مدرنی هستیم که نیاز به محافظت در برابر حملات سایبری دارد؛ بنابراین آگاهی، مهارت و حرفه‌ای بودن مورد نیاز در این زمینه را افزایش می‌دهیم.»

وی افزود که مسابقات سایبری CyTaka برای هر کسی و در هر مکانی باز است و مهم نیست که کارشناسان سایبری از کجا می‌آیند تا رقابت کنند یا با مهارت‌های سایبری خود چه می‌کنند. به گفته امیر، شرکت اسرائیلی قصد دارد در صورت نقض حریم خصوصی یا استفاده غیرمجاز از داده‌های مشتری در صورت استفاده از هر فناوری هوشمندی که در دسترس عموم است، همه مردم را مطلع کند.

مدیرعامل CyTaka مدعی شد :

«ما با شکست دادن چالش‌های سایبری منحصربه‌فرد ارائه شده به رقبا در سراسر جهان و ایجاد یک جامعه هکری که به همه ما کمک می‌کند اطلاعات حرفه‌ای را برای محافظت از عموم به اشتراک بگذاریم، به این هدف دست پیدا می‌کنیم. ترویج فرآیندهای صلح در جهان برای پیشرفت فناوری ضروری است و هر توافق صلحی که بستری برای همکاری و تقویت متقابل فراهم می‌کند باید مورد تمجید قرار گیرد. من باید از رهبران شجاعی که در صلح ابراهیم موفق شدند و به لطف شیخ بن زاید (Sheikh Bin Zayed) از امارات متحده عربی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق و بنیانگذار اداره سایبری ملی اسرائیل، در کنار یوسی کوهن (Yossi Cohen)، رئیس سابق موساد و دیگر رهبران، که فرصتی بی‌سابقه در خاورمیانه ایجاد کردند و موفق به ترویج و برداشتن گامی در راستای ترویج مثبت دستور کار ما در جهان شدند، تشکر کنم.»

امیر خاطرنشان کرد که به منظور ارتقای بیشتر فرآیندهای صلح در جهان، مسابقات جهانی سایبری در تاریخ 23 ژانویه 2023 در امارات متحده عربی در دبی با جایزه نفر اول یک میلیون دلار در بلندترین ساختمان جهان، برج خلیفه، برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.