about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

حضور بات‌ها در پیام‌رسان‌ فیس‌بوک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس صحبت‌های انجام شده در اجلاس اف8 (F8) فیس‌بوک، عصر بات‌ها شروع شده است. فیس‌بوک در این اجلاس از ابزاری رونمایی کرد که توسعه‌دهنده‌ها به کمک آن می‌توانند برای پیام‌رسان فیس‌بوک بات تولید کنند که نوع جدیدی از روش‌های ارتباطی را برای کاربران فراهم می‌کند.
فیس‌بوک در حال حاضر بیش از 900 میلیون کاربر فعال دارد و معتقد است پیام‌رسان‌های اجتماعی به محل اصلی تعامل دنیای تجارت با مشتری‌ها است. بات‌ها می‌توانند یک کانال جدید برای تجارت، حمایت از مشتری‌ها و احتمالاً رسانه محسوب شود.
ابزار معرفی شده توسط فیس‌بوک، شامل رابطه‌های کاربری نرم‌افزاری (API) هستند که به کاربر امکان تولید چت بات برای پیام‌رسان و ویجت چت برای وبگاه‌ها را فراهم می‌کند. بخش اعظمی از سخنرانی مطرح شده در مورد تجارت بود و فیس‌بوک برای نمایش کاربرد بات‌ها، با استفاده از پیام‌رسان خود از یک گل‌فروشی، خرید کرد.
بات‌ها به رابط کاربری جدیدی تبدیل شده و کاربران می‌توانند با آن‌ها به مکالمه بپردازند. فیس‌بوک اعلام کرد به‌زودی شرکت‌های مختلف میلیون‌ها بات برای کارهای خود توسعه می‌دهند، با این حال کاربرانی که تمایلی به دیدن بات‌های تبلیغاتی ندارند می‌توانند، جلوی دریافت آن‌ها را بگیرند. با وجود این بات‌ها هنوز در مرحله‌ی آزمایش قرار داشته و تعداد آن‌ها محدود است.

 

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.