about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققان استرالیایی از تولید حسگرهای هوشمند جدیدی خبر داده‌اند که با تحلیل و بررسی وضعیت زمین‌های کشاورزی می‌توانند به کاهش مصرف آب کمک کنند.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از زد دی نت، حسگرهای یادشده با ارسال اطلاعات خود برای یک نرم‌افزار تحلیل‌گر هوشمند به مصرف بهینه آب در زمین‌های کشاورزی کمک می‌کنند و این امر موجب می‌شود هم کیفیت محصولات کشاورزی حفظ و هم آب کمتری مصرف شود.

این سیستم که واتر وایز نام دارد، مبتنی بر اندازه‌گیری دما و رطوبت محلی در هر ۱۵ دقیقه است. داده‌های جمع‌آوری‌شده از زمین‌های کشاورزی با اطلاعات مربوط به ‌پیش ‌بینی وضعیت آب‌ وهوا ترکیب می‌شود و درنهایت یک الگوریتم هوش مصنوعی مقدار نیاز محصولات زراعی به آب طی هفت روز آتی را پیش‌بینی کرده و ارائه می‌دهند.

با این کار کشاورزان می‌دانند که هرروز باید چه مقدار آب روانه زمین‌های کشاورزی کنند و از اسراف آب جلوگیری می‌شود. انتظار می‌رود این سیستم ظرف چند هفته آینده برای استفاده تجاری در دسترس قرار بگیرد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.