about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:حریم خصوصی کاربران در سکوهای داخلی خط قرمز ما است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یکی از پیام‌رسان های بومی گفت: حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در سکوهای داخلی خط قرمز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

حریم خصوصی کاربران خط قرمز وزارت ارتباطات

وی همچنین امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: بعد از اینکه اسکرین شات مربوط به پیام رسان داخلی منتشر شد برای بررسی بیشتر به سازمان فناوری اطلاعات ماموریت دادم تا بررسی شود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه به مرد اطمینان می دهم که در همه پیام رسانهای داخلی حافظ امنیت و حریم خصوصی مردم هستیم، گفت: این موضوع خط قرمز ما است.

وی افزود: عکسی که منتشر شده بود مربوط به گزارش مردمی بود که به پیام رسان رسیده بود. در پیام رسان های خارجی هم در صورت دریافت گزارش مبنی بر انتشار محتوای غیرمجاز بررسی صورت می گیرد. این اقدامات برای پایش محتوای غیرمجاز در همه جای دنیا انجام می شود.

زارع پور با تاکید بر اینکه به هیچ وجه هویت افراد در این بررسیها در اختیار کسی قرار نگرفته است، گفت: احدی به اطلاعات خصوصی مردم دسترسی ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.