about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حذف حساب‌های کاربری عربستان از توییتر

شرکت توییتر در اقدامی جدید هزاران حساب کاربری جعلی متعلق به عربستان و مصر را حذف کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌‎های اجتماعی سایبربان؛ توییتر به تازگی اعلام کرد 20 هزار حساب کاربری جعلی متعلق به صربستان، عربستان سعودی، مصر، هندوراس و اندونزی را شناسایی و حذف کرده است. توییتر دلیل این کار را مغایرت داشتن فعالیت حساب‌های کاربری با سیاست‌های شرکت و تلاش هدفمند آن‌ها برای تضعیف ارتباطات عمومی عنوان کرد.

یوئل راث (Yoel Roth)، مدیر بخش تمامیت توییتر توضیح داد، حذف اکانت‌های یاد شده در راستای بخشی از فعالیت‌های دوره‌ای این شرکت به منظور شناسایی و حساب‌های کاربری مورد حمایت دولت است که سعی دارند عملیات اطلاعاتی انجام دهند.

از مجموع حساب‌های کاربری حذف شده، 8558 عدد متعلق به حزب مترقی صربستان (SNS) به رهبری الکساندر وچیچ (Aleksandar Vučić) است. این حساب‌ها در مجموع 43 میلیون توییت را در حمایت از دولت وچیچ یا تحریک حمله به مخالفان وی ارسال کرده‌اند.

به علاوه 5350 حساب کاربری نیز به عملیات عربستان در خارج از این کشور، مصر و امارات تعلق دارد. این حساب‌ها در مجموع 36.5 میلیون پست ارسال کرده، به حمایت از پادشاه عربستان یا محکوم کردن فعالیت‌های قطر و ترکیه در یمن پرداخته‌اند. به علاوه بر پایه گزارش رصدخانه اینترنت استنفورد (Stanford Internet Observatory)، این شبکه همچنین به حمایت از خلیفه هفتر (Khalifa Haftar)، یکی از فرماندهان لیبی پرداخته‌اند.

از طرفی 2541 حساب کاربری به دولت مصر تعلق داشتند که به تقویت پیام‌های مهم ایران، قطر و ترکیه کمک می‌کردند. همچنین بیش از 3 هزار حساب کاربری که برای رییس جمهور هندوراس فعالیت می‌کردند نیز حذف گردید.

795 حساب کاربری نیز که به تبلیغ دولت اندونزی پرداخته و استان پاپوآی آن را حذف قرار داده بودند حذف شدند.

این اولین بار نیست که توییتر حساب کاربری مختلف را به دلایل متفاوت حذف می‌کند. برای مثال این شرکت و فیس‌بوک در مارس 2020 در اقدامی مشترک، تعداد زیاد حساب کاربری روسی را حذف و ادعا کردند که هدف آن‌ها ایجاد تنش در آمریکا بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.