about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

جنگ نهان سایبری میان ایران و اسرائیل

یک دیپلمات امریکایی معتقد است اتفاقات اخیر در خاک سوریه نمونه بارزی از جنگ پشت پرده ایران و رژیم صهیونیستی را شعله ور می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، بر اساس اظهارات یکی از دیپلمات های امریکایی، جنگ سنتی و الکترونیکی پنهان میان ایران و رژیم صهیونیستی اخیرا در سوریه تشدید یافته است. وی در این خصوص تشریح کرد:

جنگ پنهان میان ایران و اسرائیل در سوریه چندید بار خود را نشان داده است. از نمونه های بارز آن می توان به حملات سایبری اخیر اسرائیل بر سامانه های راداری سوریه، سبب ایجاد هشدار کاذب و در نتیجه به از بین رفتن پایگاه پدافند هوایی سوریه شد اشاره کرد.

دیپلمات های یاد شده، اختلال االکترونیکی سامانه های راداری سوریه را نوعی آزمایش این سیستم ها در برابر حملات یکشنبه گذشته رژیم اشغالگر قدس قلمداد کردند. این حملات برای از بین بردن انبار تسلیحاتی موشک های برد بلندی که ایران برای پاسخگویی به حملات اسرائیل از پایگاه (T4) وارد سوریه کرده بود راه اندازی شد.

سه مقام امریکایی در تشریح این موضوع از به کارگیری 3 هواپیمای اف 15 به پایگاه نظامی ایران در شمال سوریه خبر دادند. هدف این حملات، نابود کردن سلاح های وارد شده از جمله موشک های زمین به هوا بود.

به گفته یک مقام ارشد امریکایی:

با توجه به خشونت های سراسر جهان، جنگ میان ایران و اسرائیل، اکنون در بالاترین حد خود قرار دارد.

در این میان، یک از منابع عالی رتبه امنیتی در اسرائیل اذعان داشت که سازمان های اطلاعاتی ایران دریافته اند که جاسوسان موساد، مکان اسناد فوق سری مربوط به برنامه هسته ای را پیدا کرده اند.

دوشنبه گذشته نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد که وی اسنادی به دست آورده است که ایران به دنبال تولید سلاح‌های هسته‌ای بوده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.