about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

جنگ توئیتر برای سودآوری

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ طی سه ماهه اول سال 2016، پنج میلیون کاربر فعال ماهیانه به توئیتر اضافه شدند و این شرکت اکنون 310 میلیون کاربر دارد که نسبت به زمان مشابه سال گذشته یک افزایش محسوب می‌شود. اما با این وجود این شرکت با 79 میلیون دلار ضرر، هنوز هم سودآور نیست.

این شرکت در سه ماهه سال جاری 594.5 میلیون دلار درآمد کسب کرد که مبلغی کمتر از انتظارت بود. در حقیقت سه ماهه گذشته، یعنی سه ماهه چهارم سال 2015، با 710 میلیون، درآمد بیشتری به دست آورده بود.

توئیتر اشاره می‌کند که درآمدش در پایین‌ترین حد انتظارات بوده است. البته این شرکت در طول سه ماهه اول سال 2015، تنها 436 میلیون دلار درآمد کسب کرده و 162 میلیون دلار از دست داده بود.

در حالی که آمار مالی ارقام بدی را نشان می‌دهند، افزایش کاربران فعال ماهیانه توئیتر باید سرمایه‌گذاران توئیتر را کمی خوشحال‌تر کند، زیرا در سه ماهه گذشته تعداد کاربران پایه این شرکت دو میلیون نفر کاهش یافته بود.

جک دورسی، مدیرعامل توئیتر  در زمان ارائه گزارش سه ماهه اشاره کرد که این شرکت به تمرکز بر روی وقایع زنده ادامه خواهد داد. دورسی همچنین اعلام کرد که با تایم‌لاین آپدیت‌شد، توئیت‌ها، ریتوئیت‌ها، پاسخ‌ها و لایک‌ها در توئیتر افزایش داشته است، اما به آمار دقیق این آمار اشاره‌ای نکرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.