about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

درخواست تعویق نسل پنجم اینترنت در فرانسه با واکنش رئیس جمهور این کشور مواجه شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، سخنان اخیر امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه علیه منتقدان استفاده از فناوری نسل پنجم اینترنت تلفن همراه، اعتراض برخی از مخالفان دولت و هواداران محیط‌زیست را برانگیخت.
رئیس‌جمهوری فرانسه روز دوشنبه منتقدان استفاده از فناوری نسل پنجم اینترنت تلفن همراه (5G) را با «آمیش‌ها» مقایسه کرد. «آمیش‌ها» گروهی از پیروان مسیحیت در آمریکا هستند که به شیوه سنتی و بدون استفاده از فناوری‌های جدید زندگی می‌کنند.
امانوئل ماکرون همچنین منتقدان نسل پنجم اینترنت تلفن همراه را متهم کرد که به دنبال بازگشت به دوران استفاده از «چراغ‌نفتی» هستند.
این سخنان رئیس‌جمهوری فرانسه پس‌ازآن بیان شد که 70 سیاستمدار هوادار محیط‌زیست و چپگرا خواستار تعویق راه‌اندازی فناوری نسل پنجم اینترنت تلفن همراه شدند. آن‌ها بر لزوم تحقیق درباره تأثیر زیرساخت‌های این فناوری بر محیط‌زیست و سلامت انسان تأکید کردند.
ژان لوک ملانشون، رهبر حزب چپگرای «فرانسه سرکش» و رقیب امانوئل ماکرون در انتخابات ریاست جمهوری سال 2017، یانیک ژدو، نامزد بالقوه سبزها در انتخابات ریاست جمهوری سال 2022 و میشل روبیرولا، شهردار مارسی از جمله امضاکنندگان درخواست تعویق راه‌اندازی فناوری نسل پنجم اینترنت تلفن همراه بودند.
به گزارش یورونیوز، منتقدان استفاده از این فناوری پس از اظهارات طعنه‌آمیز امانوئل ماکرون یادآوری کردند که رئیس‌جمهوری فرانسه پیش‌ازاین وعده داده بود تا توصیه‌های «مجمع شهروندان برای آب‌وهوا» از جمله تعویق استفاده از فناوری نسل پنجم اینترنت تلفن همراه را اجرا خواهد کرد.
امانوئل ماکرون به دنبال جنبش اعتراضی «جلیقه زردها» در فرانسه «مجمع شهروندان برای آب‌وهوا» را با مشارکت 150 شهروند که به‌قیدقرعه انتخاب‌شده بودند تشکیل داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.