about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

کارشناسان اعلام کردند که به‌روزرسانی واتس‌اپ مانع از آن می‌شود که هکرها بتوانند گوشی شما را با تماس با آن پیدا کنند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ واتس‌اپ اعلام کرد که به کمک یک ویژگی جدید می‌تواند از پیدا شدن افراد از طریق تماس‌های تلفنی جلوگیری کند.
ابزاری که محافظت از آدرس آی‌پی (IP) در تماس‌ها نام دارد، به مردم اجازه می‌دهد اطمینان حاصل کنند که اطلاعات ناخواسته را به افرادی که با آنها تماس می‌گیرند، ارائه نمی‌دهند.

در حال حاضر، تماس‌های واتس‌اپ به یکی از 2 روش انجام می‌شود : همتا به همتا یا از طریق سرورهای واتس‌اپ. تنظیمات جدید به کاربران این امکان را می‌دهد که از بین آنها یکی را انتخاب کنند تا اطمینان حاصل شود که می‌توانند اطلاعات را خصوصی نگه دارند.

تماس همتا به همتا همانطور که به نظر می‌رسد کار می‌کند : این 2 تلفن مستقیماً در تماس هستند که معمولاً کیفیت تماس بهتری را فراهم می‌کند، اما به این معنی است که 2 تلفن باید آدرس آی‌پی یکدیگر را بدانند.

اگر تماس‌ها به جای آن از طریق سرورهای واتس‌اپ ارسال شوند، به این معنی است که آدرس آی‌پی را می‌توان مخفی نگه داشت. این آدرس به طور بالقوه می‌تواند برای هکرها یا سایر مجرمان مخرب سایبری مفید باشد، زیرا می‌توان از آن برای تعیین موقعیت مکانی عمومی افراد یا ارائه دهنده اینترنت آنها استفاده کرد.

اکنون کاربران می‌توانند انتخاب کنند که از ویژگی جدید استفاده و همیشه تماس‌های خود را از طریق سرورهای واتس‌اپ ارسال و از آدرس آی‌پی خود محافظت کنند. واتس‌اپ نمی‌تواند آن تماس‌ها را حتی زمانی که از طریق سرورهایش می‌گذرد، رهگیری کند، زیرا آنها رمزگذاری شده‌اند.

واتس‌اپ تأکید کرد که این ویژگی جدید روی کاربرانی با بیشترین آگاهی از حریم خصوصی امتحان می‌شود. به عنوان مثال ممکن است منجر به اتصالات سریع‌تر و تماس‌های با کیفیت پایین‌تر شود.

به‌روزرسانی جدید به‌دنبال مورد قبلی است که در تابستان منتشر شد و واتس‌اپ از آن به عنوان «سکوت تماس‌های ناشناس» یاد می‌کند. واتس‌اپ گفت که این امر حتی تماس‌های تلفنی از شماره‌های ناشناس را حتی به تلفن شما نمی‌رساند، به این معنی که نه تنها اسپم و سایر تماس‌های مزاحم را محدود می‌کند، بلکه حملات سایبری مردم را نیز حفظ می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.