about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

در جریان برگزاری جلسه استماع دفاعیات مدیران شرکت‌های اپل و گوگل در کنگره آمریکا، تعدادی از نمایندگان به علت انحصارطلبی تجاری این دو شرکت به آنها حمله کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ به نقل از انگجت، نمایندگان معترض در این جلسه به انحصارطلبی اپل و گوگل از طریق فروشگاه‌های آنلاین آنها یعنی اپ استور و گوگل پلی استور اشاره کرده و تصریح کردند هر دو فروشگاه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که محصولات رقیب خدمات اپل و گوگل در آنها حذف شده یا به شدت محدود شوند.

اعضای کمیته قضائی مجلس نمایندگان آمریکا که به طور مستقیم با تیم کوک مدیرعامل اپل و ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت صحبت می‌کردند به بیان نمونه‌هایی از بلوکه شدن یا حذف برنامه‌ها و خدمات رقیب این دو شرکت پرداختند و تخلفات اپ استور را در این زمینه جدی تر دانستند.

نمایندگان معترض دریافت ۳۰ درصد از درآمد توسعه دهندگان همکار اپ استور توسط اپل را تخلف دانسته و اعلام کردند اپل از طریق راه اندازی این فروشگاه انحصاری ۱۰ ساله را ایجاد کرده است.

از جمله شرکت‌هایی که با اعتراضات خود به اپل موجب طرح این سوالات شدند، اسپاتیفای و بیس کمپ بوده‌اند. در عین حال مدیران اپل و گوگل با رد انحصارطلبی تجاری الگوی مورد استفاده خود و دریافت ۳۰ درصد از درآمد توسعه دهندگان همکار با خود را الگویی متداول در دنیا توصیف کردند.

تیم کوک در این جلسه تصریح کرد: ما با همه توسعه دهندگان یکسان برخورد می‌کنیم و حق کمیسیون دریافتی ما از سال ۲۰۰۸ تغییر نکرده است.

وی در ادامه به رویه‌های اپ استورهای دیگر مانند ایکس باکس، پلی استیشن، ویندوز و اندروید هم اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.