about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شواهد حاکی از این است که پلیس فتا به دنبال تقویت ارتباط خود با کسب‌وکارهای آنلاین جهت کاهش جرائم رایانه‌ای است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه، سرهنگ «حسین رمضانی»، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجای کشور در جشنواره وب و موبایل ایران خبر داد که مأموریت برای سال ۹۸، ایجاد صلاحیت سایبری پلیس فتا برای کسب‌وکارهای آنلاین است.

رمضانی با اشاره به این موضوع که پلیس فتا به دنبال ایجاد بروکراسی اداری برای کسب‌وکارهای آنلاین نیست، گفته بود:

برخی استانداردها باید در زیرساخت کسب‌وکار از نظر فنی و امنیت سایبری رعایت شود. برای مثال اینکه پیکربندی سرورها چگونه باشد و اطلاعات چگونه ذخیره شود.

رضا الفت نسب، عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، در گفتگویی با و پاسخ به این پرسش که آیا این روند باعث افزایش مشکلات استارت‌آپ‌ها در زمینه اخذ مجوز نخواهد شد، گفت:

صلاحیت سایبری یکی از اولویت ما و پلیس فتا است. آنچه پلیس فتا به دنبالش است یک موضوع غیرمنطقی نیست. وقتی به تجارت بخش‌های مختلف دنیا نگاه می‌کنیم می‌بینیم که چنین موضوعی وجود دارد و یک سری گواهینامه‌ها باید کسب شود. کاری که کرده‌ایم این است که از پلیس فتا خواسته‌ایم نسخه اولیه این فرایند را تا جای ممکن ساده و به نکاتی اختصاص دهند که به بحث امنیت مرتبط است. حالا قرار است که این موارد آماده و با هم‌فکری، نهایی شود. نکته مهم اینجاست که هدف پلیس فتا این نیست که بخواهند هزینه‌ای سربار کسب‌وکارها کند.

به گفته الفت نسب، درصورتی‌که پلیس فتا و اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی روی جزییات فرآیند صلاحیت سایبری به توافق برسند، کسب‌وکارهای آنلاین باید از سال آینده صلاحیت سایبری خود را دریافت کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا همچنین در جشنواره وب و موبایل ایران به اتحادیه پیشنهاد داده بود تا ارتباط مستقیم و ۲۴ ساعته‌ای بین استارت‌آپ‌ها و پلیس به وجود بیاید چراکه این فرآیند در بسیاری از کشورها مرسوم است. الفت نسب در همین رابطه نیز گفت:

زیرساخت و امکاناتی را آماده می‌کنیم و آن را در اختیار پلیس فتا قرار خواهیم داد. به این شکل ارتباط مؤثری بین کسب‌وکارهای آنلاین و پلیس شکل می‌گیرد چرا که در بعضی زمان‌ها موارد خاص پیش می‌آید. یا یک فروشگاه اینترنتی مشکلی به وجود می‌آورد یا در سایت‌های نیازمندی آنلاین مواردی را می‌بینیم که نباید وجود داشته باشد. به این شکل قبل از اینکه پلیس فتا بخواهد به سراغ حکم قضایی برود، با استفاده از همین بستر، مشکل را حل می‌کنیم. تصور می‌کنیم این روند تعداد جرائم را نیز به شدت کاهش دهد.

به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی، پلیس فتا نگاه مثبتی به کسب‌وکارهای نوپا دارد اما در حال حاضر حل مسئله سایت «دیوار» و سپس «صلاحیت سایبری» در اولویت‌های پلیس فتا و اتحادیه هستند که قرار است برای این مسائل کارگروه تشکیل شود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.