about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

تیک تاک به دلیل نقض مقررات مرتبط با اطلاعات کودکان در اتحادیه اروپا ۳۴۵ میلیون یورو جریمه شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ در بیانیه کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند آمده است که ثبت نام کودکان در پلت‌فرم تیک‌تاک به گونه‌ای صورت گرفته که حساب‌های کاربری آن‌ها به طور پیش فرض عمومی تعریف شده است.

اتحادیه اروپا روز جمعه شبکه اجتماعی تیک‌تاک را به دلیل «نقض مقررات عمومی حفاظت از داده» در پردازش اطلاعات افراد زیر سن قانونی ۳۴۵ میلیون یور جریمه کرد.

کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند در اقدامی به نمایندگی از اتحادیه اروپا این مجازات را اعمال کرده و در بیانیه‌ای مطبوعاتی یادآور شده است که شبکه اجتماعی تیک‌تاک ضمن پرداخت ۳۴۵ میلیون یورو جریمه، باید فعالیت‌ها و عملیات خود را ظرف سه ماه با مقرارت اروپایی منطبق کند.

این کمیسیون سپتامبر سال ۲۰۲۱ تحقیقات خود را در خصوص نحوه فعالیت شبکه اجتماعی تیک‌تاک که نزد جوانان از محبوبیت بالایی برخوردار است، آغاز کرده بود.

پلتفرم تیک‌تاک که تحت مالکیت شرکت غول‌آسای فناوری چینی موسوم به «بایت دانس» قرار دارد در حال حاضر دست کم ۱۵۰ میلیون کاربر در ایالات متحده و ۱۳۴ میلیون کاربر نیز در اتحادیه اروپا دارد.

این تحقیقات که در نهایت منجر به اعمال جریمه و تعیین ضرب‌الاحل برای منطبق شدن فعالیت تیک‌تاک با مقرارت اتحادیه اروپا شده است دوره زمانی بین ۳۱ ژوئیه تا ۳۱ دسامبر سال ۲۰۲۰ را تحت نظر و مطالعه قرار داده است.

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/10 - 12:57- هوش مصنوعي

گسترش مرکز هوش مصنوعی در شهرداری‌های آلمان

آلمان پس از موفقیت در طرح آزمایشی شهرداری، مرکز هوش مصنوعی خود را گسترش می‌دهد.

تأسیس
1405/05/10 - 12:51- آمریکا

تأسیس دفتر جدید فرماندهی سایبری آمریکا در سیلیکون‌ولی

فرماندهی سایبری ایالات متحده در راستای توسعه توانمندی‌های سایبری و تسریع در بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، قصد دارد دفتر جدیدی را در منطقه سیلیکون‌ولی ایالت کالیفرنیا راه‌اندازی کند.

نفوذ
1405/05/10 - 12:45- هوش مصنوعي

نفوذ هوش مصنوعی کلاود به سامانه‌های واقعی

شرکت آنتروپیک اعلام کرد که در جریان یک بررسی داخلی، سه مورد شناسایی شده که در آن مدل هوش مصنوعی کلاود از محیط آزمایشی خارج شده و به سامانه‌های واقعی متعلق به شرکت‌ها نفوذ کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.