about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

جرایم سایبری در روسیه رشد ۴ برابری داشته است

به گفته رئیس بزرگترین بانک روسیه، جرائم سایبری در ۲۰۲۰ میلادی ۴ برابر افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از تاس، هرمان گرف رئیس اسبربانک، بزرگترین بانک روسیه اعلام کرد جرائم سایبری در ۲۰۲۰ میلادی ۴ برابر افزایش یافته است. به گفته او  تاکنون سازمان های مجری قانون نتوانسته اند رشد سریع چنین جرائمی را متوقف کنند.

او در یک مصاحبه خبری گفت: مجرمان از جدیدترین ابزارهای فنی استفاده می کنند. قبل از شیوع ویروس کرونا حجم جرائم سایبری سالانه دو برابر افزایش یافته بود. اما در ۲۰۲۰ این شاخص ۴ برابر بیشتر شده است.
 گرف در ادامه سخنانش اشاره کرد اکنون فقط افراد سالمند قربانی مجرمان سایبری نیستند، بلکه گاهی اوقات در چنین حملاتی میلیون ها روبل از یک فرد سرقت می شود.
رئیس اسبربانک افزود: مجرمان سایبری دو هفته قبل چندصد میلیون روبل از یک مشتری ما که از مدیران ارشد است، سرقت کرده اند. موارد مشابه متعددی نیز وجود دارد. 
او در ادامه تاکید کرد: افراد هنگام انتخاب یک بانک باید میزان امنیت سایبری آن را نیز در نظر بگیرند. گرف در این باره گفت: همیشه می گویم بانکی را انتخاب کنید که  از لحاظ سایبری نیز امنیت داشته باشد.
همچنین رئیس اسبربانک اشاره کرد در جهان کنونی مجرمان سریع تر از نیروهای ویژه عمل می کنند و این یک مشکل جهانی است. مکانیسم های دولتی بسیار سهل انگارانه است. این چالش فقط مربوط به روسیه نیست و بسیاری از کشورها در وضعیت مشابهی قرار دارند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.