about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

جذب مخاطبان بیشتر توسط فیسبوک با کابل زیرآب

شرکت فیس‌بوک به منظور جذب مخاطبان بیشتر، در حال مذاکره برای ایجاد یک کابل زیر آب در اطراف آفریقا است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ عده‌ای از افراد آشنا به پروژه‌های فیس‌بوک، به تازگی بیان کردند این شرکت برای ایجاد یک کابل داده زیرآب در اطراف قاره آفریقا، در حال مذاکره است. هدف از این اقدام کاهش هزینه‌های پهنای باند و جذب مخاطبان بیشتر در این رسانه اعلام شد.

طرح یاد شده سیمبا (Simba) –شخصیت اصلی کارتون شیر شاه (The Lion King)- نام داشته، به اجرای این طرح در چندین کشور واقع در سواحل غربی، شرقی و مدیترانه‌ای آفریقا اشاره دارد. با وجود این همچنان مسیر دقیق کارگذاری این کابل مشخص نیست. به علاوه این طرح در 3 فاز به اجرا در می‌آید.

تراویس رید (Travis Reed)، سخنگوی فیس‌بوک از اظهار نظر در رابطه با برنامه‌های فیس‌بوک برای آفریقا خودداری کرده و گفت: «زمانی که ما کابل‌های زیردریا را در نظر می‌گیریم، به سرتاسر جهان نگاه می‌کنیم.»

سیمبا اولین پروژه فیس‌بوک در زمینه ایجاد کابل‌های فیبر نوری زیردریا نیست تا اینترنت را در سراسر جهان ارائه بدهد. این شرکت در گذشته اقدامات مشابهی را در آمریکای شمالی، اروپا و شرق آسیا انجام داده است. این کار معمولاً از طریق به اشتراک‌گذاری هزینه‌های سرمایه‌گذاری با شرکت‌های مخابراتی سنتی صورت می‌گیرد که خودشان توانایی پرداخت هزینه‌های کارگذاری کابل زیرآب را ندارند.

آلن مودین (Alan Mauldin)، تحلیلگر شرکت « TeleGeography» گفت:

زمانی که شما یکی از بزرگ‌ترین کاربران پهنای باند هستید، بسیار منطقی به نظر می‌رسد که بخواهید واسطه را حذف و هزینه‌ها را کاهش دهید.

البته افراد یاد شده اظهار کردند مذاکرات فیس‌بوک همچنان در حال انجام است و ممکن است به نتیجه نرسد.

مدیران صنعتی معتقدند، سیمبا یک طرح منحصر به فرد و بلند پروازانه است. فیس‌بوک به کمک این پروژه مراکز داده اروپایی و آسیایی خود را از طریق یک لینک اختصاصی و قابل‌اعتماد به بازارهای رو به رشد آفریقا متصل می‌کند. محلی که در آن برنامه‌هایی مانند واتس‌اپ، اکنون نیز از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.

فیس‌بوک در مدت‌ها قبل اعلام کرده بود قصد دارد از طریق پروژه‌های مختلف به 3.8 میلیارد نفر از مردم جهان که به اینترنت دسترسی ندارند، خدمات ارائه بدهد. برای نمونه می‌توان به سرمایه‌گذاری این شرکت در کشورهایی مانند اوگاندا اشاره کرد که اقتصادی رو به رشد دارند.

طرح یاد شده برای شرکای مخابراتی فیس‌بوک مانند «MTN Group» و وودافون (Vodafone PLC) –که هم‌اکنون در آفریقای جنوبی و نیجریه فعال هستند- مفید خواهد بود. این شرکت‌ها می‌توانند به ازای مشارکت در هزینه‌های پروژه، بخشی از پهنای باند فیبر نوری را به خود اختصاص دهند. سخنگوهای هر 2 شرکت از پاسخ دادن در رابطه با این موضوع خودداری کردند.

به طور مشابه الفبت شرکت مادر گوگل، در قالب پروژه‌ای به نام « Equiano »، در حال ساخت کابل زیرآب برای آفریقا است. هوآوی نیز در حال ایجاد کابل زیردریا، از سمت اقیانوس هند است.

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.