about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جدیدترین حمله سایبری در کاستاریکا

جدیدترین حمله سایبری در کاستاریکا، بیمارستان‌های این کشور را هدف قرار داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ صندوق تأمین اجتماعی کاستاریکا موسوم به (CCSS) اعلام کرد که یک حمله سایبری بیمارستان‌ها و کلینیک‌های کاستاریکا را در اوایل صبح روز سه‌شنبه هدف قرار داده است.

آژانس بهداشت عمومی کاستاریکا که صندوق تأمین اجتماعی این کشور زیرمجموعه‌ای از آن است اعلام کرد، این حمله سایبری صندوق تأمین اجتماعی را مجبور کرد تا سیستم ثبت سوابق دیجیتالی خود را خاموش کند. سامانه‌ای که بر حدود 1200 بیمارستان و کلینیک تأثیر گذاشته و به‌طور بالقوه بر روند درمان هزاران بیمار تأثیر می‌گذارد.

آلوارو راموس، رئیس صندوق تأمین اجتماعی کاستاریکا در یک نشست خبری با اشاره به اینکه 30 سرور از 1500 سرور متعلق به این صندوق تحت تأثیر قرار گرفتند گفت:

این یک حمله فوق‌العاده خشونت‌آمیز بود، اما ما هیچ مدرکی مبنی بر اینکه یک سیستم یا پایگاه داده مهم به خطر افتاده باشد نداریم.

کاستاریکا گزارش داد که اخیراً هدف ده‌ها حمله سایبری قرار گرفته که برخی از تجارت خارجی و عملیات جمع‌آوری مالیات را متوقف کرده است و باعث شد رئیس‌جمهور رودریگو چاوز در 8 مه، روز تحلیف خود، وضعیت اضطرار ملی اعلام کند.

در اوایل ماه مه، وزارت امور خارجه ایالات‌متحده حملات اخیر به سازمان‌های دولتی کاستاریکا را به گروه باج افزاری مستقر در روسیه، کونتی نسبت داد.

این در حالی است که آلوارو راموس گفت که هیچ شخص یا گروهی مسئولیت حمله اخیر به سیستم مراقبت‌های بهداشتی کاستاریکا را بر عهده نگرفته است.

مقامات کاستاریکایی مدعی شدند ایالات‌متحده به همراه رژیم موقت صهیونیستی و اسپانیا برای ترمیم خسارات و دفع حملات آینده پیشنهاد کمک کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.