about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آلمان با یاد کردن از حملات سایبری به‌عنوان یک بمب ساعتی، ایران، چین و روسیه را به انجام حملات سایبری و جاسوسی از این کشور متهم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سرویس امنیت و اطلاعات داخلی آلمان (BfV)، با انتشار گزارش سالانه خود، از ایران، چین و روسیه، به‌عنوان پر سابقه‌ترین کشورها در انجام حملات جاسوسی سایبری علیه این کشور یاد کرد. آلمان، حملات سایبری را به یک بمب ساعتی تشبیه کرده است که می‌تواند زیرساخت‌ها را به نابودی بکشاند و حتی امنیت ملی یک کشور را با چالش‌های جدی، مواجه سازد.
این سرویس امنیتی آلمانی (BfV)، با انتشار گزارش 339 صفحه‌ای سالانه خود، تشریح کرد که چگونه حملات سایبری به‌صورت سالانه میلیاردها یورو خسارت به صنعت آلمان وارد می‌کند. در بخشی از این گزارش آمد: «عوارضی که این حملات برای ما به همراه دارد، محدوده‌ای همانند تضعیف موقعیت ما در مذاکرات بین‌المللی تا از دست دادن حجم بالایی از محصولات و خسارت‌های مادی و نقض حاکمیت ملی را شامل می‌شود.»
در این گزارش، به این موضوع اشاره شده است که سرویس اطلاعات خارجی ترکیه، بعد از شکست کودتای سال گذشته در این کشور، حملات سایبری خود را علیه آلمان افزایش داد و از طرف دیگر، روسیه تلاش می‌کند تا بر انتخابات پارلمانی آلمان، تأثیرگذاری کند.
گزارش مذکور، بر این نکته تأکید می‌کند که حملات سایبری، نه‌تنها می‌تواند سبب از بین رفتن ذخایر باارزش اطلاعات شود، بلکه همانند محرکی برای یک بمب ساعتی بسیار خطرناک است که می‌تواند زیرساخت‌های حیاتی را در کشورها، به نابودی مطلق بکشاند. در این گزارش، از جمهوری اسلامی ایران، چین و روسیه، به‌عنوان اصلی‌ترین کشورهایی یاد شده است که بیشترین میزان جاسوسی‌های سایبری را در آلمان انجام می‌دهند.
در قسمت دیگری از این گزارش، از گروه APT28 نام برده شده که به ادعای کارشناسان غربی، یک گروه هکری وابسته به دولت روسیه است. این گروه، متهم است که در خلال وضع تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو در زمان بحران اوکراین، حملات بسیار سهمگینی را علیه این اتحادیه، سازمان‌دهی کرده و از این طریق، خسارت‌های بسیار زیادی را به این کشورها، وارد کرد.
همچنین در گزارش مذکور، به این نکته نیز اشاره شد که ایران، بر اهداف اسرائیلی یا طرفداران یهود و همچنین مخالفان سیاسی، تمرکز کرده است. این در حالی است که دولت چین، بر موضوعات سیاسی و بحران‌هایی تمرکز کرده است که دولت این کشور، در فضای بین‌المللی با آن‌ها روبرو است.
آلمان، اذعان کرد که در حملات سایبری اخیر به کشور، بخش‌های اقتصادی، نظامی، فضایی و مؤسسات تحقیقاتی بین‌المللی، بیشترین میزان خسارت را دیده‌اند.
 

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.