about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

جت پرینترهای ایرانی به آفریقا صادر شد

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی جت پرینترهای صنعتی را به تولید رسانده و اخیراً آن را به افریقا صادر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری، احمدرضا حسین زاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره تولید جت پرینتر در داخل کشور گفت: این شرکت درزمینهٔ دستگاه‌ها و پرینترهای چاپ فعال است. پیش‌ازاین، تمام نیاز کشور به دستگاه‌های جت پرینتر از کشورهایی مانند ژاپن و انگلستان تأمین می‌شد که خرید و تعمیر این دستگاه‌ها، هزینه قابل‌توجهی به صنایع مختلف تحمیل می‌کرد.

وی افزود: این شرکت، تصمیم گرفت تا نیاز کشور به خارج در این زمینه را برطرف کند. در حال حاضر حدود ۱۲ مدل جت پرینتر در این شرکت تولید می‌شود. این دستگاه‌ها حدود ۴۰ کیلوگرم وزن دارند و در انواع مدل‌های دستی، اتوماتیک، تک‌رنگ و دورنگ، تولید می‌شوند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان افزود: تولید محصولات مختلفی مانند قطعات خودرو، لوله و محصولات غذایی، نیاز به پرینترهای صنعتی (جت پرینترهای) متفاوتی دارند که مخصوص این محصولات تولید می‌شود. این محصول در ایران با یک‌سوم قیمت مشابه خارجی تولید می‌شود.

حسین زاده افزود: این شرکت تاکنون موفق شده است به کشورهایی مانند افغانستان، ترکیه، آذربایجان و کشورهای آفریقایی صادرات داشته باشد. به خاطر کیفیت خوب محصول و تفاوت قیمت قابل‌توجه آن با محصول مشابه خارجی، یک ایرانی که در استرالیا کارخانه تأسیس می‌کرد، از این محصول خریداری کرد تا در واحد تولیدی خود در آن کشور استفاده کند.

وی گفت: امیدوار هستیم در آینده نه‌چندان دور، نیاز تمام کشور به محصولات حوزه چاپ و نشر و پرینترهای صنعتی را تأمین کنیم تا دیگر نیازی به واردات از خارج از کشور نباشد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.