about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آمریکا اعلام کرده حاضر است به اطلاعاتی که منجر به شناسایی گروه هکری کنتی شود تا 15 میلیون دلار پاداش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از رویترز؛ ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه گفت که ایالات‌متحده برای اطلاعات مربوط به گروه باج افزاری کنتی (Conti) مستقر در روسیه که مسئول حملات سایبری در سراسر جهان است تا 15 میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.

طبق ادعاهای مندرج در بیانیه وزارت خارجه آمریکا، گروه هکری موسوم به کنتی که مقر آن در روسیه است متهم است که از طریق طراحی باج افزار میلیون‌ها دلار از قربانیان خود اخاذی کرده است.

پرایس در بیانیه‌ای اعلام کرد طبق ارزیابی‌های پلیس آمریکا بیش از 1000 قربانی گروه کنتی درمجموع بیش از 150 میلیون دلار باج افزار پرداخت کرده‌اند.

این پاداش شامل 10 میلیون دلار برای شناسایی یا مکان رهبران گروه کنتی و 5 میلیون دلار برای اطلاعاتی است که منجر به دستگیری هر کسی شود که با کنتی همکاری می‌کند.

پلیس آمریکا سال گذشته مدعی شده بود که کنتی مسئول حمله به 16 شبکه ازجمله شبکه‌های پزشکی بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد که کنتی مسئول حمله سایبری در ماه آوریل به سامانه‌های مالیاتی و گمرکی کاستاریکا بود که بر تجارت خارجی این کشور آمریکای مرکزی تأثیر گذاشت.

گروه کنتی در ماه فوریه هشدار داده بود که در صورت دخالت هر کشوری در موضوع اوکراین، به دشمنان کرملین حمله خواهد کرد.

این پاداش ها و ادعاها علیه روسیه در حالی از سوی آمریکا مطرح می‌شود که مسکو هرگونه مسئولیت در این زمینه را رد می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/04/23 - 20:18- اروپا

قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین

کمیسیون اروپا قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین را آماده خواهد کرد.

برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.