about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فراخوان جدیدی از سوی وزارت انرژی آمریکا، وزارت انرژی و سازمان نوآوری اسرائیل در حوزه امنیت سایبری اعلام شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت انرژی آمریکا، وزارت انرژی و سازمان نوآوری اسرائیل اخیراً فراخوان جدیدی را برای پیشنهادهای مرکز عالی انرژی، مهندسی و فناوری آب ایالات متحده، که به نام مرکز انرژی اسرائیل-آمریکا نیز شناخته شده است، صادر کردند.

شرکت‌های تجاری، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌های ایالات متحده و اسرائیل تشویق می‌شوند تا کنسرسیومی از حداقل 2 نهاد از هر طرف تشکیل و برای دریافت جایزه در موضوع امنیت سایبری برای زیرساخت‌های انرژی، رای توسعه ابزارها و فناوری برای سایبری انرژی و امنیت سایبری فیزیکی برای زیرساخت‌های مهم درخواست دهند.

حداکثر جایزه برای کنسرسیوم برنده 6 میلیون دلار برای مدت 3 سال، منوط به تخصیص بودجه / تخصیص بودجه و عملکرد است. 50 درصد سهم هزینه از اهدا کنندگان جایزه لازم است. این برنامه شاید حداکثر تا 2 سال بیشتر، در مجموع 5 سال با حداکثر جایزه 10 میلیون دلاری، تمدید شود.

هدف مرکز انرژی، پیشبرد امنیت انرژی و توسعه اقتصادی از طریق تحقیق و توسعه فن‌آوری‌های نوآورانه انرژی، ضمن تسهیل همکاری بین کنسرسیوم‌های شرکت‌ها، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌های آمریکایی و اسرائیلی است.

تأسیس یک مرکز مشترک انرژی آمریکایی و اسرائیلی برای اولین بار از سوی کنگره در قانون مشارکت راهبردی ایالات متحده و اسرائیل در سال 2014 تصویب شد. وزارت انرژی آمریکا و اسرائیل توافق‌نامه اجرایی را در ماه ژوئن 2018 برای تأسیس این مرکز امضا کردند. در ماه فوریه سال گذشته، این بخش بنیاد تحقیق و توسعه صنعتی بین‌المللی (BIRD) را به عنوان عامل عملیاتی مرکز انرژی اعلام كرد. این بنیاد برای ترغیب و تسهیل همکاری میان شرکت‌های آمریکایی و اسرائیلی در بخش‌های فناوری و تأمین بودجه پروژه‌های منتخب فعالیت می‌کند.

آخرین مهلت ارسال پیشنهادات برای پروژه امنیت سایبری زیرساخت‌های انرژی، 29 اکتبر امسال است؛ جزئیات بیشتر در وب‌سایت مرکز انرژی ذکر شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.