about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی سازمان سیا از طریق محصولات آرایشی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یکی از رسانه آمریکایی فعال در انتشار گزارش‌های تحقیقی، بر اساس نتایج جدیدترین تحقیقات خود از سرمایه‌گذاری سازمان سیا بر روی یک شرکت تولیدکننده لوازم‌آرایشی برای پیش‌برد اهداف اطلاعاتی و استخراج DNA خبر داده است.

 مقاله مفصل پایگاه خبری - تحقیقی «اینترسپت» (از رسانه‌های به‌نام در افشای جاسوسی آمریکا از شهروندان سراسر دنیا) بر پایه حمایت مالی یکی از شرکت‌های سازمان «سیا» به نام «In-Q-Tel» از شرکت «Skincential Sciences» که تولیدکننده لوازم‌آرایشی است، نگاشته شده است.

«SKincential Sciences» تولیدکننده نوعی از محصولات نوین آرایشی برای از بین بردن لک‌های پوستی به روش لایه‌برداری غیرتهاجمی از پوست است. اسناد «اینترسپت» نشان می‌دهند این شرکت آمریکایی تحت حمایت مالی، «In-Q-Tel» که بازوی سرمایه‌گذاری کارآفرینی سازمان سیا محسوب می‌شود، قرار دارد.

مأموریت اصلی شرکت «In-Q-Tel» که در سال 1999 توسط مدیر وقت سازمان سیا، «جورج تنت» راه‌اندازی شد، شناسایی و حمایت مالی از آن دسته از فناوری‌های نوین است که می‌توانند به سازمان سیا و سایر نهادهای اطلاعاتی در انجام وظایفشان کمک کنند.

رابطه پیش‌تر فاش نشده سازمان سیا با این شرکت آرایشی که خود را مفتخر به یافتن فرمولی جدید برای  زیبایی پوست می‌داند ممکن است برای بسیاری از مصرف‌کنندگان محصولات آن تعجب‌آور باشد؛ اما توضیحاتی که «اینترسپت» ارائه می‌کند به درک ماهیت این رابطه و اهداف آن کمک می‌کند.

باآنکه وجه علنی فعالیت «Skincential Sciences» را محصولات زیبایی و مراقبت از پوست تشکیل می‌دهد، اما این شرکت اخیراً موفق به توسعه نوعی فناوری شده که با برداشتن لایه‌ ظریفی از پوست می‌توانند روش بی‌همتایی برای آشکارسازی نشانگرهای زیستی فراهم آورند. این نشانگرها، خود در دسته زیادی از تست‌های تشخیصی، ازجمله جمع‌آوری DNA موارد کاربرد فراوانی دارند.

 روش غیرتهاجمی Skincential برای لایه‌برداری پوستی که روشی بدون درد توصیف‌شده، تنها با استفاده از آب، نوعی ماده شوینده مخصوص و چندین لیف می‌تواند رنگ و لعاب طبیعی پوست را به آن برگرداند- اما این روش، درعین‌حال، روشی جدید برای جمع‌آوری اطلاعات درباره اطلاعات زیست‌-‌شیمیایی فرد هم به شمار می‌رود. این احتمالاً همان دلیلی است که سازمان سیا را به این شرکت علاقه‌مند می‌کند.

«راس لبوویتز»، مدیر اجرایی شرکت Skincential در مصاحبه با «اینترسپت» پذیرفته که رابطه شرکتش با In-Q-Tel ممکن است زمینه‌ساز رویدادی غیرعادی و جالب شود.

او، علی‌رغم این، می‌گوید: «اگر مسائلی زیرزمینی وجود داشته باشند، این جزء رابطه ما نیست و من مستقیماً اطلاعی از آن ندارم. آن‌ها در اینجا علاقه‌مند به چیزهایی هستند که بتواند به آن‌ها امکان دسترسی به نشانگرهای زیستی (بیومارکرها) را بدهد.»

«راس لبوویتز»، باوجوداین می‌گوید اطلاعات چندانی درباره اینکه چرا In-Q-Tel روی شرکت او انگشت گذاشته، ندارد. به گفته او، مسئولان شرکت موردنظر نزد او آمده و گفته‌اند که مایل به استخراج DNA به روشی هستند که  Skincential پیشتاز آن بوده است.

«لبوویتز» ضمن تأکید دوباره بر بی‌اطلاعی از نیت‌های سازمان سیا برای استفاده از این فناوری گفته احتمال دارد آن‌ها «مایل به کشف DNA افراد از روی پوست آن‌ها باشند.»

رئیس شرکت Skincential افزوده برای انجام کارهای تشخیص هویت چیزی بهتر از DNA وجود ندارد و «ما می‌توانیم DNA را استخراج‌کنیم.»

«کاری سیساین»، معاون رئیس بخش امور غیر داخلی در In-Q-Tel درخواست «اینترسپت» برای مصاحبه را رد کرده و گفته این شرکت وارد مصاحبه‌های رسانه‌ای نمی‌شود.

«اینترسپت» در ادامه ضمن اشاره به نقش دیرینه این شرکت مرموز سازمان سیا در توسعه برنامه‌های مشهوری مانند «گوگل ارث» می‌نویسد: «علی‌رغم این، هنوز اطلاعات اندکی درباره سرمایه‌گذاری‌های In-Q-Tel و ارتباط آن‌ها با اهداف سازمان‌های اطلاعاتی منتشر می‌شود.»

In-Q-Tel علاوه بر نقشی که در توسعه فناوری‌های رایانه‌ای و ماهواره‌ای داشته از مدت‌ها پیش تمرکز بر روی فناوری‌های مرتبط با تحلیل‌های ژنتیکی پیشرفته و پژوهش در حوزه‌ای موسوم به «اطلاعات فیزلوژیک» را هم در دستور کار داشته است.

این شرکت، خود در مقاله‌ای در سال 2010، حوزه  «اطلاعات فیزلوژیک» را به این صورت تعریف می‌کند: «کسب آگاهی‌های قابل‌پیگیری درباره هویت و تجارب انسان که همیشه برای جامعه اطلاعاتی، حائز اهمیت بوده‌اند.»

در این مقاله استدلال شده که جامعه اطلاعاتی می‌تواند از پیشرفت‌های علم پزشکی درزمینه نشانگرهای زیستی برای اهداف متنوعی از تأمین امنیت فرودگاه‌ها تا دست‌یابی به ابزارهای نسل بعدی هویت‌یابی بهر‌ه‌برداری کند.

 در همین مقاله شکلی وجود دارد که در قسمت بالای آن از پوست انسان به‌عنوان بزرگ‌ترین عضو بدن و حاوی اطلاعاتی مهم نام‌برده می‌شود. نویسنده مقاله، دکتر «کوین او کانل» خاطرنشان کرده DNA موجود در میکروارگانیسم‌های شکم یا روی پوست فرد احتمالاً حاوی نوعی از توالی‌های (ژنتیکی) هستند که می‌توانند خاستگاه‌های جغرافیایی افراد را مشخص کنند.

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.