about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گروهی از طرفداران حریم شخصی بین المللی ادعا کردند که دولت بریتانیا در برنامه های نظارت جمعی و جاسوسی از شهروندان این کشور از طریق رهگیری ترافیک گوگل و فیس بوک دست داشته و از همین رو شکایت نامه ای را علیه دولت به دادگاه عالی بریتانیا ارائه نمودند.

در همین ارتباط چارلز فار، مدیر کل دفتر امنیت و مبارزه با تروریسم در وزارت کشور بریتانیا، اعلام داشت که جاسوسان انگلیسی حق این را دارند که ارتباطات اینترنتی را رهگیری کنند، حتی اگر این ارتباطات مربوط به شهروندان بریتانیایی باشد، چرا که اکثر خدمات اینترنتی از سرورهایی استفاده می کنند که در خارج از این کشور واقع شده است.

او در ادامه بیان کرد که بسیاری از جستجوی های گوگل، جستجوی یک فیلم از یوتیوب، پیام های توییتری، یا ارسال پیام در فیس بوک، جز سرویس دهنده های اطلاعاتی خارجی هستند که واجد شرایط این قانون می باشند.

باید منتظر ماند تا سایر گروه های طرفدار حریم شخصی چه واکنشی را در پی این افشاگری از خود نشان می دهند.

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.