about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی با استفاده از صدای هارددیسک

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ تحقیقات اخیر نشان می‌دهد در صورتی که سیستم رایانه‌ای کاربر به فضای مجازی هم متصل نباشد از دید مهاجمان در امان نیست. بررسی‌های انجام‌شده کارشناسان نشان می‌دهد مهاجمان با استفاده از صدای هارددیسک رایانه شما قادر به ردیابی اطلاعات و سرقت اطلاعات هستند.
مروخای گوری (Mordechai Guri) محقق امنیتی دانشگاه بن گوریون (Ben-Gurion) اسرائیل، در بررسی‌های اخیر خود درباره سرقت اطلاعات از هارددیسک‌های اعلام کرد، روش جدیدی برای هک اطلاعات هارددیسک‌ها ارائه شده است که به DiskFiltration معروف است. در این روش مهاجم برای سرقت اطلاعات موجود در سخت‌افزار از تغییرات صدای فن استفاده می‌کند. این در حالی است که پس از قرار گرفتن بدافزار روی سیستم کنترل سرعت فن در اختیار بدافزار خواهد بود. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد مهاجمان با استفاده از تغییرات ایجادشده در صدای فن قادر به سرقت اطلاعات موجود در هارددیسک می‌شوند. در این میان بدافزار با ارسال سیگنال‌هایی به هارددیسک بازوی مکانیکی موجود در هارد را جابجا می‌کند، این جابجایی بازو، با ایجاد یک اختلال صوتی همراه است که پس از شروع فعالیت، اطلاعات موجود را به‌صورت کدهای 0 یا 1 به گوشی هوشمند قرارگرفته در نزدیکی رایانه ارسال می‌کند. در این میان مهاجم با استفاده از روش‌های نام‌برده قادر به سرقت اطلاعات حیاتی نظیر کلیدهای رمزنگاری و کلمه‌های عبور کاربر است.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.