about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی از راه به روز رسانی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در یکی از به روز رسانی های نرم افزاری در پلی استور، بد افزاری مشاهده شده است که این بدافزار در حال حاضر توسط میلیون ها کاربر اندروید استفاده شده است و سیستم این کاربران آلوده به بد افزار جاسوسی شده است.
براساس گزارش SMSVova این نرم افزار جاسوسی قادر است تا به لوکیشن کاربران دسترسی پیدا کند. براساس گزارش تیم آی تی Zscaler کاربرانی در گوگل پلی به روز رسانی نرم افزاری را مورد جستجو قرار داده اند و با دانلود کردن این برنامه سیستم خود را به این نرم افزار جاسوسی آلوده کرده اند.
کاربران عبارتی شبیه به System Update را در گوگل پلی استور سرچ کرده اند و اولین برنامه پیشنهاد شده با سرچ کردن این عبارت این نرم افزار جاسوسی است که نه تنها به روز رسانی انجام نمی دهد بلکه به باتری و مصرف باتری نیز آسیب می رساند. اگر چه در پایین این برنامه در قسم نظر ها در پلی استور هشدار هایی نوشته شده است ولی هم اکنون بسیاری از کاربران بی توجه به این هشدار ها، به دانلود این برنامه اقدام می کنند.
پس از دانلود شدن این برنامه توسط کاربران، کاربران برای فعال کردن این برنامه بلافاصله با پیغام Unfortunately, Update Service has stopped روبه‌رو می شوند که در واقع از عدم موفقیت اجرای برنامه حکایت دارد. این برنامه بر روی صفحه گوشی هوشمند شما قرار نمی گیرد و در واقع وارد قسمت لوکیشن شما می شود و لوکیشن و مکانی که در آن قرار دارید را مورد بررسی قرار می دهد. این نرم افزار جاسوسی مسیج های شما را نیز زیر نظر خواهد داشت و حتی توسط آنتی ویروس‌ها نیز قابل شناسایی نخواهد بود.
هنوز هم مشخص نیست که این نرم‌افزار جاسوسی به چه محلی متصل است و چرا مستقیم به سرویس لوکیشن متصل می‌شود. درهرصورت باوجود قدیمی بودن این بدافزار هنوز هم میلیون‌ها کاربر این نرم‌افزار جاسوسی را دانلود می‌کنند و سیستم‌عامل‌های آن‌ها مورد سو استفاده قرار می‌گیرد.
در حال حاضر گوگل این برنامه را از پلی استور پاک‌ کرده است ولی باید بسیار هوشیار بود که این برنامه در قالب‌های دیگر عرضه نشود و کاربر اندرویدی باید بسیار مراقب این دست از برنامه‌های مشکوک باشد.

 

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.