about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ثبت ۲۵۰۰ کانال تلگرامی

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی از ثبت‌نام ۲۵۰۰ کانال تلگرامی خرداد و گفت: بزرگ‌ها ثبت‌نام کرده‌اند و ثبت‌نام کنندگان از سیاست‌های تشویقی بهره‌مند می‌شوند.

 به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، ابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه همایش پیشگیری از سرقت علمی در جمع خبرنگاران از ثبت‌نام 2500 کانال تلگرامی در سامانه وزارت ارشاد خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه بزرگ‌ها (کانال‌های بزرگ) ثبت‌نام کرده‌اند معتقدم برای شروع خوب بوده است.
وی ادامه داد: کانال‌های ثبت‌نام کرده از سیاست‌های تشویقی ازجمله تبلیغات و اخذ پروانه نقش فرهنگی برخوردار می‌شوند که البته بحث تبلیغات هنوز به تصویب نرسیده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: کانال‌هایی که ثبت‌نام نکنند در طول زمان به دلیل اینکه غیرقانونی هستند با معذوریت مواجه خواهند شد.
فیروزآبادی در پاسخ به این سؤال که با ساماندهی مدیریت کانال‌های تلگرامی با کانال‌هایی که مدیریت آن‌ها در خارج انجام می‌شود، چگونه برخورد خواهد شد، گفت: جرائم از طریق پلیس فتا پیگیری می‌شود و هم‌اکنون نیز تلگرام در حوزه جرائمی که بین‌المللی است با ما همکاری دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تغییر تفسیر این مصوبه ساماندهی کانال‌های تلگرامی دارای بیش از 5 هزار کاربر از ابتدا تاکنون که ابتدا اعلام شد در صورت عدم ثبت‌نام این کانال‌ها مسدود می‌شوند و سپس اعلام شد کانال‌های ثبت‌نام نشده مسدود نخواهند شد آیا مصوبه مکتوب دراین‌باره وجود دارد، گفت: مصوبه این تصمیم مکتوب است و به سازمان‌ها نیز ابلاغ‌شده است.
فیروزآبادی درباره پیگیری تصمیم شورای عالی فضای مجازی برای انتقال سرور تلگرام به ایران، گفت: طرح این موضوع در دستور کار است و روز شنبه جلسه شورا تشکیل خواهد شد که دستور جلسه ساماندهی پیام‌رسان‌ها و تقویت پیام‌رسان‌های داخلی است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.