about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

جانک گوئنتر (Guenter Junk) ، معاون ارشد و مدیر کل گروه شبکه امنیتی شرکت Sophos بیان می‌کند: " دستگاه‌های جدید این شرکت که در سری SG تولید می‌شوند، جزء سریعترین UTM‌ها و نسل بعدی دستگاه‌های فایروال می‌باشند. آنها آخرین سیستم عامل یعنی نسخه 9.2 را اجرا می‌کنند، و با آخرین نوآوری‌های اجرایی Intel  بهینه سازی شده اند. استفاده از این فناوری باعث شده تا علاوه بر جذب اطمینان مشتریان و شرکا، عملکرد و حفاظت ترکیبی بی نظیری را نیز ارائه کنیم."

محصولا ت جدید Sophos در هر دو زمینه کسب و کارهای کوچک و بزرگ کاربرد دارد. این دستگاه‌ها با توان عملیاتی 10 گیگابایت در ثانیه در فایروال‌ها ارائه می‌شوند، در استفاده از فن آوری‌های اینتل برای شتاب AES-NI کاربرد دارند، دارای سرعت بالایی در واسط‌های LAN  و SSD هایی با حجم بالا را شامل می‌شوند.

در واقع این تجهیزات نسل ششم لوازم امنیتی Sophos با معماری اینتل می‌باشند.

سیستم عاملی که در آخرین سری دستگاه‌های شرکت Sophos اجرا می‌شود، UTM 9.2 است. این سیستم عامل علاوه بر حفاظت پیشرفته و جدید در برابر تهدیدات، دارای قابلیت رمزگذاری بر روی ایمیل SPX را نیز داراست. UTM 9.2 را می‌توان بر روی سرور‌های سازگار با اینتل و در سرویس دهنده‌های ابری از طریق AWS  مستقر کرد.

باید به این نکته اذعان داشت که شرکت Sophos پیشرفت‌های عملکردی چشمگیری را از طریق قابلیت‌های جدید پردازنده اینتل در محصولات سری جدید خود به اجرا گذاشته و این کار باعث شده تا بخش خوبی از بازار را در دست گیرد. /

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.