about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مقامات روسیه نسبت به اتهامات اخیر نروژ واکنش نشان دادند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ضمن رد اتهام اخیر مقامات نروژ مبنی بر حمله سایبری روسیه به پارلمان این کشور اعلام کرد نروژ هیچ‌گونه شواهدی دال بر دست داشتن روسیه در حمله سایبری به پارلمان ارائه نداده است. به گفته وی، اسلو و سرویس‌های اطلاعاتی نروژ با این اقدام روابط دو کشور را تخریب می‌کنند و به‌جای بررسی حادثه، فوراً انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه می‌روند. 

سفارت روسیه در نروژ این اتهام را نوعی فتنه‌انگیزی قلمداد کرد که به روابط دو کشور لطمه می‌زند. بر اساس متن گزارش سفارت روسیه در فیس بوک، هرسال میلیون‌ها تهاجم سایبری علیه منابع دولتی اینترنتی روسیه از خارج نظیر حملات سایبری ژانویه تا سپتامبر 2018 به وزارت امور خارجه انجام می‌شود، اما مقامات روسیه مدام و بی‌اساس کشورهای دیگر را عامل حمله معرفی نکرده و آن‌ها را متهم نمی‌سازند. 

کنستانتین کاساچیِف، رئیس شورای فدراسیون در حوزه امور بین‌الملل در این خصوص اظهار داشت مثل همیشه اتهامات بدون ارائه شواهد و مدرک و بدون بررسی تخصصی علیه روسیه مطرح شدند، در سال 2018 نیز که یکی از اعضای شورای فدراسیون روسیه به اتهام جمع‌آوری اطلاعات مقامات نروژ از طریق شبکه‌های بی‌سیم توسط پلیس امنیت این کشور بازداشت شده بود، اتهامات وارده مورد تأیید قرار نگرفتند و وزارت امور خارجه و پارلمان نروژ زحمت عذرخواهی نیز به خود ندادند. 

وزارت امور خارجه نروژ به‌تازگی مدعی شده بود عامل حمله به پارلمان این کشور در آگوست 2020 روسیه بوده است. اینه اریکسون سوریده، وزیر امور خارجه این کشور اعلام کرده بود بر اساس اطلاعاتی که دولت در اختیار دارد حمله از سوی روسیه انجام‌شده است. 

در گزارش سرویس مطبوعاتی این نهاد ادعا شده بود حمله سایبری به پارلمان نروژ 24 آگوست 2020 انجام‌شده و ایمیل‌های نمایندگان و کارکنان پارلمان هک شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.