about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

طبق گزارشات، اخیرا دیده شده که تروجان بانکی TeaBot با جا زدن خود بجای اپلیکیشن های امنیتی کسپرسکی، تکثیر می شود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدافزار TeaBot اخیرا روش جالبی را برای هدف قرار دادن قربانیان خود در پیش گرفته است. TeaBot خود را به جای یکی محصولات آنتی ویروس شرکت کسپرسکی جا می زند. این تروجان از طریق فروشگاه های غیر رسمی اپلیکیشن گسترش پیدا می کند.

گزارش Bitdefender حاکی از آن است که اپلیکیشن جعلی به نام “ Kaspersky Free Antivirus” خود را به جای اپلیکیشن اندرویدی” Kaspersky Internet Security” جا می زند.

این اپلیکیشن جعلی، تروجان بانکی TeaBot را منتشر می کند. نصب این برنامه نیازمند صدور مجوزهای دسترسی پر خطری مانند Accessibility Services است.

این مجوزها، قابلیت هایی قدرتمندی مانند سرقت کدهای گوگل آسنتیکیتر و کیلاگ کردن را به TeaBot می بخشد. در واقع سرویس های دسترسی می تواند در جهت کنترل از راه دور دستگاه های اندرویدی آلوده مورد بهره برداری قرار بگیرد.

گزارشات حاکی از آن است کمپین بهره برداری از این اپلیکیشن جعلی از دسامبر 2020 آغاز شده است.

انتشار بدافزارهای TeaBot و FluBot از طریق اپلیکیشن های جعلی مالی، ورزشی و دولتی اخیرا به دفعات مشاهده گردیده است.

برخی از برندهای جعل شده عبارتند از :

TeaTV، VLC MediaPlayer، Mobdro، DHL، UPS، bpost

تعدادی از اپلیکیشن های بانکی شناخته شده دنیا مانند Bankia Wallet، BankinterMovil، BBVA spain، Bankia، Openbank، Cajasur و Ibercaja نیز جعل شده اند.

تهدیداتی مانند TeaBot در نقاب اپلیکیشن های محبوب دیگر عمل می کنند و تکثیر می شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.