about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

گفته می‌شود توییتر به دلیل گسترش ویژگی‌های صوتی و تصویری اپلیکیشن توییتر، قصد دارد پریسکوپ را تعطیل کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ درحالی‌که رقابت برای تولید محتوای صوتی و تصویری بسیار داغ است و توییتر چند وقت پیش ویژگی فلیت یا همان استوری را در اختیار کاربران قرار داده، شایعه‌ای منتشر شده است که این شبکه اجتماعی قصد دارد سرویس استریم زنده پریسکوپ را تعطیل کند.

به ادعای حساب کاربری Jane Manchun Wong در توییتر، این کاربر با بررسی کد‌ منبع توییتر متوجه یک سری کد پنهان شده است که در آن‌ به تعطیل شدن پریسکوپ اشاره می‌شود. او به شکل خاص، به کد ps_app_shutdown_learn_more_url اشاره کرده است. در ادامه‌ی این کد، لینکی از صفحه‌ی سؤال و جواب‌ پریسکوپ قرار گرفته است.

This text found inside Twitter’s app indicates the shutdown notice might be shown in future versions of the Periscope app, directing users to a FAQ page about the app pic.twitter.com/gGrNNxRLL7

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) December 11, 2020
توییتر پس از معرفی ویژگی فلیت، در حال ‌توسعه‌ی چت صوتی هم‌زمان است. گفته می‌شود دلیل تعطیل شدن احتمالی پریسکوپ خرید سرویس دیگری به نام Squad است که در حوزه چت صوتی و تصویری تخصص دارد.
توییتر تمام این فعالیت‌ها را انجام می‌دهد تا بتواند ویژگی‌های صوتی و تصویری جدیدی در قالب اپلیکیشن توییتر در اختیار کاربران قرار دهد؛ اما پریسکوپ یک اپلیکیشن مستقل است و به همین دلیل شاید تعطیل شود.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.