about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توییتر حساب برخی کاربران را مسدود کرد

شبکه اجتماعی توییتر حساب 10 هزار کاربر را به منظور انتخابات میان دوره ای آمریکا مسدود کرد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توییتر، بیش از 10 هزار حساب کاربری را در آمریکا مسدود کرد. علت عمل این شبکه اجتماعی، فعالیت های سیاسی این کاربران بود.

شبکه اجتماعی توییتر، پروفایل های این حساب های کاربری را نیز حذف کرد زیرا سعی داشتند تا از حضور سایر شهروندان آمریکایی در شرکت انتخابات میان دوره ای آمریکا، سرباز زنند.

توییتر در گزارشی مشابه ، مدتی قبل ۷۰ میلیون اکانت که به ادعای این شرکت،خلاف قوانین و مقررات این شبکه اجتماعی عمل کردند را مسدود و به حالت تعلیق درآورد.

توییتردر این گزارش از تمام کاربرانی که در شناسایی حساب‌های کاربری مشکوک کمک کرده‌اند، تشکر کرد.

شایان ذکر است، سخنگوی توییتر ادعا کرد پروفایل هایی را که به طور خودکار اطلاعات غلط می دادند را حذف کرده اما آمار دقیقی در این زمینه اعلام نشده است.

می توان نتیجه گرفت که حذف حساب کاربری به وسیله توییتر، مسئله تازه ای نیست زیرا همان گونه در بالا گفته شد، سابقه چنین عملی را دارد.

در پایان، مسئولان توییتر در توجیه اقداماتشان درباره‌ی انتخابات میان دوره‌ای آمریکا تصریح کردند: «برای انتخابات امسال، یک سری خطوط ارتباطی فراهم کردیم تا مسئولین برگزاری انتخابات، وزارت امنیت میهن آمریکا و کمپین‌های هر دو حزب بتوانند دسترسی آسانی به این شبکه اجتماعی داشته باشند. علاوه بر این یک سری اکانت‌هایی که قصد داشتند با انتشار اطلاعات غلط از حضور مردم در انتخابات جلوگیری کنند را مسدود کردیم. این اکانت‌ها به صورت خودکار به انتشار چنین مطالبی می‌پرداختند و قوانین ما را زیر پا می‌گذاشتند. به همین دلیل سعی کردیم به سرعت جلوی انتشار این مطالب را بگیریم.»

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.