about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تویوتا به دره‌ی سیلیکون می‌آید

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تویوتا روز جمعه اعلام کرد که بخش تحقیق و توسعه خود را با هدف تمرکز بر هوش مصنوعی در کالیفرنیا به راه‌ می‌اندازد.
این کار تویوتا بدون شک اقدامی در مقابله با ساخت خودروهای بدون راننده است، موضوعی که طی ماه‌های اخیر سروصدای زیادی در صنعت خودرو و فناوری ایجاد کرده است.
تویوتا به عنوان بزرگ‌ترین فروشنده خودرو در جهان قصد دارد ۱ میلیارد دلار در طی پنج سال آینده در بخش تحقیق و توسعه خود سرمایه‌گذاری کند.
آکیو تویودا مدیر شرکت تویوتا در یک اجلاس خبری در این‌باره گفت: «من قبلاً گفته بودم که ما زمانی به سراغ خودروهای بدون راننده خواهیم رفت که این خودروها قادر به شکست انسان در یک مسابقه ۲۴ ساعته اتومبیل‌رانی باشند اما بعد از آنکه درگیر طرح‌هایی از المپیک و پاراالمپیک توکیو در سال ۲۰۲۰ شدم باعث شد که کمی با دید بازتر به خصوص برای افراد معلول و سالمند به این موضوع نگاه کنم.»
شرکت‌های فناوری مانند آلفابت (گوگل) و اپل با به خدمت گرفتن متخصصان صنعت خودرو در طی ماه‌های اخیر سروصدای زیادی در این صنعت خودرو به راه‌انداخته‌اند. با پیشرفت‌های فنّاوری و حمایت این شرکت‌ها پیش‌بینی می‌شود خودروهای بدون راننده تا پنج سال آینده به شکل وسیعی وارد بازار شوند.
اما گیل پرَت پروفسور سابق ام‌آی‌تی و مدیرعامل انستیتو تحقیقاتی تویوتا می‌گوید که رقابت بر سر ساخت خودروهای بدون راننده با مشخص شدن پیچیدگی‌های امنیت این خودروها، تازه آغاز شده است.
او می‌گوید: «ممکن است در آغاز یک مسابقه خودرو شما در بهترین جایگاه ممکن نباشید اما وقتی مدتی از رقابت می‌گذرد این وضعیت تغییر می‌کند پس از همین لحظه نمی‌توان گفت چه کسی برنده است.»
تویوتا حالا برای شرکت تحقیقاتی جدیدش در دره‌ی سیلیکون می‌خواهد ۲۰۰ متخصص استخدام کند که روی هوش مصنوعی و ابر داده کار خواهند کرد.
به گفته پرَت خودروهای تویوتا روی هم رفته در طول یک سال ۱ تریلیون کیلومتر سفر می‌کنند.
او می‌افزاید: «این حجم عظیم سفر با تولید انبوهی از اطلاعات همراه است. اطلاعات مربوط به خودرو، اطلاعات مربوط به محیط و اطلاعات مربوط به راننده. ما می‌توانیم از این اطلاعات استفاده کنیم و این یک نکته کلیدی برای رهیافت ما به آینده فنّاوری خواهد بود.»

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.