about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دانشمندان سیستمی راه‌اندازی کرده‌اند که با تجزیه‌وتحلیل حرکات دست نوازنده، پیانو می‌نوازد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ دانشمندان یک هوش مصنوعی تولید کرده‌اند که می‌تواند موسیقی را فقط از طریق تماشای حرکات دست نوازنده و اجرای بی‌صدای پیانو، تولید کند.

این سیستم که Audeo نامیده می‌شود، بالا و پایین رفتن‌های انگشت نوازنده را تجزیه‌وتحلیل می‌کند تا دکمه‌هایی که در فریم بعدی استفاده می‌شوند را پیش‌بینی کند. سپس از آن موسیقی یک متن تولید می‌کند و یک سینتی سایزر (ترکیب‌کننده) آن متن را به صدا تبدیل می‌کند.

محققان این هوش مصنوعی را با ویدیویی از یک پیانیست به نام پاول بارتون (Paul Barton) که در آن موسیقی‌های آهن‌سازان معروف را می‌نواخت، آموزش دادند و آزمایش کردند.

سپس آن‌ها با پخش موسیقی‌های تولیدشده در برنامه‌های تشخیص موسیقی ازجمله Shazam و Sound Hound میزان دقت و صحت آهنگ‌های Audeo را ارزیابی کردند. این برنامه‌ها 86٪ مواقع آهنگ‌های ارائه‌شده را شناسایی کردند؛ یعنی تنها 7٪ کمتر از مواقعی که ویدیوهای منبع را تشخیص دادند.

نویسنده‌ی ارشد این مطالعه، الی شلیزرمن (Eli Shlizerman) استادیار دانشگاه واشنگتن گفت که از کیفیت خروجی این هوش مصنوعی تعجب کرده است.

پیش‌ازاین تصور می‌شد که تولید موسیقی‌ای که در یک اجرای موزیکال پخش‌شده است غیرممکن باشد. یک الگوریتم باید نشانه‌ها یا ویژگی‌های موجود در فریم‌های ویدیویی را که مربوط به تولید موسیقی هستند بفهمد و صدایی را که در میان فریم‌های ویدیو به گوش می‌رسد را تصور کند. پس این امر به سیستمی نیاز دارد که هم دقیق باشد و هم دارای قدرت تخیل فعال باشد.

محققان همچنین از Audeo برای تغییر سبک موسیقی نیز استفاده کرده‌اند. شلیزرمن گفت این سیستم می‌تواند نشان دهد که موسیقی تولیدشده توسط پیانو اگر از طریق یک ترومپت پخش و اجرا شود چگونه صدایی تولید می‌کند.

وی امیدوار است که این تحقیق راه‌های جدیدی را برای مردم جهت تعامل با موسیقی باز کند. به‌عنوان‌مثال قصد داریم Audeo را به یک پیانوی مجازی بسط دهیم که با دوربین، فقط حرکات دستان یک فرد را ضبط کرده و آهنگ را تولید می‌کند. همچنین می‌توان آن را بالای یک پیانوی واقعی قرارداد تا بتواند به آموزش روش‌های جدید نحوه‌ی تولید یک موسیقی به هنرجویان کمک کند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.