about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تولید و استفاده از خودروهای برقی روز به روز در حال افزایش است و همین مسئله نیاز به ساخت باتری‌های لیتیومی را بیشتر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان در تلاش هستند تا منابع تازه ای را برای تولید باتری های لیتیومی شناسایی کنند و تازه ترین بررسی‌های آنها نشان می دهد تصفیه آب اقیانوس می‌تواند منبعی غنی برای دسترسی به یون های لیتیوم باشد.
تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان می دهد اقیانوس ها معادنی سرشار از لیتیوم هستند که تا به حال از این نظر به آنها کم توجهی شده بود. آنان روش تازه ای برای شیرین کردن آب ابداع کرده اند که در قالب آن از ساختارهای ارگانیک فلزی خاص اسفنجی با منافذ بسیار ریز برای شکار یون های لیتیوم در زمان تصفیه آب استفاده می شود.
دقت این روش بسیار بالاست و از این طریق تنها آن بخش از غشای سلول جدا می شود که حامل یون های لیتیوم باشد. اگر چه تلاش برای جدا کردن یون های لیتیوم از آب دریا پدیده تازه ای نیست، اما کارآیی بالای این روش و سازگاری آن با محیط زیست موجب رضایت بالای پژوهشگران شده است.
در این روش نیازی به پمپاژ آب یا استفاده از مواد شیمیایی خطرناک و مضر برای جدا کردن یون های لیتیوم نیست و تنها باید فیلترهای مناسبی به کار گرفته شوند. روش یادشده حتی در صورت آلوده بودن شدید آب دریا هم برای جدا کردن یون های یادشده قابل استفاده است.
این روش هنوز برای تکمیل نیاز به زمان بیشتری دارد. اما محققان اطمینان دارند که با استفاده از آن دیگری نگرانی در زمینه تولید باتری های لیتیومی برای استفاده در گوشی ها، خودروهای برقی، لپ تاپ ها و غیره وجود ندارد.
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.