about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

توقف تولید تبلت‌های سرفیس 3 تا اواخر سال 2016

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ هنوز مایکروسافت در این زمینه موضع‌گیری رسمی نکرده، اما علاوه بر تبلت سرفیس 3، عرضه ساعت هوشمند این شرکت موسوم به باند 2 هم متوقف‌شده است.

برخی منابع مطلع از احتمال به‌روزرسانی سخت‌افزاری اساسی تبلت‌های ساخت مایکروسافت خبر می‌دهند. این تبلت ها فعلاً با پردازنده‌های اتم عرضه می‌شوند. امکان دارد که تبلت جدید این شرکت در بهار سال 2017 در دسترس علاقه‌مندان قرار بگیرد.

تبلت سرفیس 3 اولین بار درمی سال 2015 به قیمت 499 دلار عرضه شد. دانشجویان، خانواده‌ها و افراد دارای بودجه متوسط بازار هدف این تبلت محسوب می‌شدند. تبلت یادشده ابتدا با ویندوز 8 عرضه شد و مدل‌های اخیراً همراه با ویندوز 10 روانه بازار شدند. برخی مدل‌های سرفیس 3 با فناوری نسل چهارم مخابراتی LTE سازگاری دارند.

درعین‌حال اخبار دقیقی در مورد سرنوشت ساعت هوشمند باند 2 وجود ندارد و مایکروسافت صرفاً به اعلام محدود شدن عرضه این ساعت بسنده کرده است.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.