about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تحقیقات جاسوس‌افزار پگاسوس در اسپانیا به دلیل عدم همکاری رژیم صهیونیستی متوقف شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دادگاه عالی اسپانیا تحقیقات مربوط به استفاده از نرم‌افزار پگاسوس (Pegasus) متعلق به شرکت اطلاعات سایبری اسرائیلی «NSO Group» با اتهام جاسوسی از سیاستمداران اسپانیایی از جمله پدرو سانچز (Pedro Sánchez)، نخست وزیر اسپانیا و چند وزیر را متوقف کرد.

قاضی خوزه لوئیس کالاما (José Luis Calama)، که دادگاه او در مورد جنایات علیه وزرای دولت تحقیق می‌کند، گفت که عدم همکاری مقامات اسرائیلی باعث شد که این تحقیقات، در پرونده‌ای که امنیت کشور را به خطر انداخته، باز بماند.

سال گذشته دولت اعلام کرد که نرم‌افزار پگاسوس برای جاسوسی از وزرا استفاده شده که باعث ایجاد یک بحران سیاسی در اسپانیا و منجر به استعفای رئیس جاسوسی این کشور شد.

عدم همکاری

کالاما اظهار داشت :

«چندین بار نامه درخواستی به اسرائیل ارسال کرده و از مدیرعامل گروه NSO خواسته تا به عنوان شاهد در این پرونده شهادت دهد، اما هیچ پاسخی دریافت نکرده است. این سکوت به وضوح نشان دهنده عدم همکاری حقوقی کامل از سوی رژیم صهیونیستی است.»

وی خاطرنشان کرد که تنها یک فشار دیپلماتیک از سوی دولت اسپانیا می‌تواند در حال حاضر به پیشبرد پرونده کمک کند.

این تحقیقات تا زمانی که به نامه درخواست پاسخ داده نشود، که به گفته کالاما بعید است، یا شواهد جدیدی ظاهر شود، بایگانی خواهد شد.

پگاسوس در اسپانیا

براساس اسناد قضایی، تلفن سانچز 5 بار بین اکتبر 2020 تا دسامبر 2021 هک شد، در حالیکه تلفن مارگاریتا روبلز (Margarita Robles)، وزیر دفاع این کشور، 4 بار هک شد.

طبق تحقیقات، بین 19 تا 21 می 2021، 2.6 گیگابایت داده از تلفن سانچز استخراج شده است.

تلفن‌های فرناندو گرانده مارلاسکا (Fernando Grande-Marlaska)، وزیر کشور و لوئیس پلاناس (Luis Planas)، وزیر کشاورزی نیز هک شدند.

دولت اسپانیا در مورد شرایط جاسوسی از وزرا توضیح بیشتری نداد.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.