about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات گفت: تعرفه اینترنت اپراتور‌ها از سال ۹۶ و تلفن ثابت از سال ۹۰ تغییری نکرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،  عیسی زارع پور به منظور پاسخگویی بی‌واسطه اعضای هیئت دولت به مطالبات مردمی با حضور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری به صورت مستقیم به سوالات مردم پاسخ داد.

 در ارتباطات مستقیمی که وزیر ارتباطات با تعدادی از هموطنان سراسر کشور داشت، موضوعاتی، چون ارتباطات روستایی، شیوه محاسبه هزینه‌های اینترنت، رفع نقاط کور ارتباطی، مشکلات کارکنان، بازنشستگان و کارگزاری‌های شرکت مخابرات ایران و حمایت از کسب‌وکار‌های اینترنتی در پلتفرم‌های داخلی مطرح شد.

وزیر ارتباطات در پاسخ به مشکل دسترسی اینترنت در مناطق روستایی سیستان و بلوچستان قول اتصال تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار را به اینترنت داد.

زارع پور درباره گرانی اینترنت و افزایش تعرفه اینترنت به یک شهروند گفت این مساله نسبت به افزایش حقوق و درآمد ناچیز بوده است و تعرفه اینترنت اپراتور‌ها از سال ۹۶ و تلفن ثابت از سال ۹۰ تغییر ویژه‌ای نکرده بود که منجر به ورشکست شدن آن‌ها در بلندمدت می‌شد و نیازمند تغییر بود.

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.