about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

توضیحات تپ‌سی درباره آسیب‌پذیری اطلاعات

تپ‌سی درباره آسیب‌پذیری اطلاعات و عدم ارتباط این مسئله با افرانت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روز شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸، رویدادی با موضوع «حفاظت از داده‌ در اقتصاد دیجیتال» در سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد. این رویداد با مشارکت شرکت تپ‌سی، حضور استارت‌آپ‌های بزرگ مانند اسنپ، دیجی‌کالا، تخفیفان، نت‌برگ و همچنین «امیر ناظمی» رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

در ابتدای این رویداد «میلاد منشی‌پور»، مدیرعامل شرکت تپ‌سی به بیان اتفاقی که برای یکی از سرورهای جانبی افتاده بود پرداخت و از شرکت افرانت نام برد. او در توضیح این اتفاق گفته بود:

اطلاعاتی که مورد دسترسی قرار گرفت، اطلاعاتی بود که روی یکی از سرور‌های جانبی بود. سروری را ایجاد کرده بودیم و به درخواست اداره مالیات این اطلاعات مربوط به راننده‌ها آنجا تجمیع شده بود. این حفره امنیتی به دلیل غیرفعال کردن یکی از فایروال‌ها ایجاد شد. چون در واقع سرور، جز سرورهای اصلی ما نبود و به دلایل تکنیکی، سرور در محل افرانت بود و فایروال به مدت ۱۵ روز غیرفعال شده بود، برای اینکه سرور بتواند با سرورهای خارج افرانت ارتباط برقرار کند. در سه روز پایانی این دوره، اطلاعات مورد دسترسی قرار گرفت. در همین بازه زمانی، یک هکر کلاه‌سفید اوکراینی متوجه آسیب‌پذیری شده بود.

اکنون روابط عمومی تپ‌سی با ارسال بیانیه‌ای در همین رابطه شفاف‌سازی کرده و اعلام می‌کند که این مشکل، ارتباطی با شرکت افرانت نداشته و فایروال سرور در افرانت، توسط خود تپ‌سی برای ۱۵ روز غیرفعال شده بود. روابط عمومی تپ‌سی این بیانیه را در اختیار خبرنگاران قرار داده است.

پیرو برگزاری جلسه‌ی «حفاظت از داده در اقتصاد دیجیتال» که روز شنبه برگزار شد و ارائه‌ی تپ‌سی در ارتباط با تجربه‌ی اخیر در حوزه امنیت داده، توضیحات تکمیلی به شرح زیر ارائه می‌شود:

در ارتباط با سرور جانبی شرکت تپ‌سی که در محل افرانت قرار داشته است، لازم به توضیح است که غیرفعال شدن فایروال این سرور، از طرف تیم تپ‌سیبه مدت 15 روز صورت گرفته است تا این سرور بتواند با سرورهای خارج از افرانت ارتباط برقرار کند و اشکال به وجود آمده، هیچ‌گونه ارتباطی با دیتاسنتر افرانت و عملکرد تجهیزات این شرکت نداشته است.

میلاد منشی‌پور همچنین در این رویداد اعلام کرده بود که اطلاعات ۱۸۰ راننده غیرفعال و ۶۰ هزار راننده فعال در این سرور جانبی وجود داشته اما این شرکت توسط همکاری با هکر کلاه‌سفیدی که این آسیب‌پذیری را کشف کرده بود، از نشت اطلاعات جلوگیری کرده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.